Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son bölümü olan 21. Bölümü ile ekranlara gelecek. Kuzey Yıldızı yayın günü ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı detayları ortaya çıktı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman, Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi gün ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi kanalda? Sorularına yanıt arayan dizi severler, Kuzey Yıldızı dizisine dair detayları araştırmayı sürdürüyor. Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in yer aldığı komedi dizisinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NE ZAMAN HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm 15 Şubat Cumartesi günü yayınlanacak. Kuzey Yıldızı’nın yeni bölümünde Kuzey ve Sefer başlarını büyük bir belaya sokacak. İkili yalnız bırakmayan Yıldız ve Nahide de olaya dahil olacak ve işler çığırından çıkacak. Efsane dörtlüye yardım ise ummadıkları bir yerden gelecek. Yeni bölümde, Kapadokya kaçakları memlekete döndüklerinde de başlarına yeni belalar açacaklar.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde Yıldız’ın işi epey zor olacak. Ailesinden beklemediği bir tepkiyle karşılaşacak. Kuzey’in ise gündeminde özgürlüğü vardır. Kuzey ve kızları tüm sorunları kökten çözecek bir işe girişirler.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli