Cumartesi günlerinin sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü beklenmeye devam ediyor. Tüm dizilerin yılbaşı tatiline girmesinin ardından 2 hafta geçti ve dizilerin son bölümleri yayınlanmaya başlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölüm yayın gününü merak eden izleyiciler, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Kuzey Yıldızı son bölüm fragmanı izlenebiliyor mu? Sorularına yanıtlar arıyor. Sempatik oyuncular Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrol oynadığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yayın notları haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm olan 17. Bölüm 18 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak. Ordu’nun yaylalarında çekimleri süren dizinin son bölümü önümüzdeki hafta sonu izleyici ile buluşacak.

KUZEY YILDIZI YILDIZI İLK AŞK HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi önümüzdeki haftanın Cumartesi günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen dizi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümü uzun bir aranın ardından tekrar yayınlanmaya başlayacak ve dizi severlere eğlenceli anlar yaşatacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli