Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 17. Bölümü yılbaşı tatilinden dolayı ekranlara gelemedi. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler, Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 17. Bölüm fragmanı yayında mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hangi gün, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin paylaştığı, oyuncuları arasında Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in yer aldığı ve Ordu ilinde çekimleri devam eden Kuzey Yıldızı dizisinin son bölüm yayın tarihi soruları haberimizde cevap buluyor.

KUZEY YILDIZI NE ZAMAN BAŞLAYACAK 17. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü olan 17. Bölüm 18 Ocak Cumartesi günü başlayacak. Sevilen komedi dizisinin son bölümü önümüzdeki hafta sonu ekranlarda yerini alacak.

KUZEY YILDIZI 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kuzey Yıldızı dizisi 17. Bölüm fragmanı dün yayına girdi ve şu ana kadar 1 milyondan fazla izlenme sayısına erişti. Dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşılan ve trendlere giren Kuzey Yıldızı yeni bölüm fragmanı dizi hayranlarını sevindirdi.

KUZEY YILDIZI YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Kuzey Yıldızı dizisi yeni bölüm haftaya Cumartesi günü (18 Ocak), Show TV kanalında oynuyor. Ordu iline bağlı yaylalarda çekimleri devam eden dizinin bölge turizmine de önemli katkı sağladığı biliniyor.

yeni başlayacak diziler listesi 2021 atv, show tv, kanal d, star tv, fox tv