Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 26. Bölümü ile hayranlarının karşısına çıkacak. Çekimleri Ordu ilinde devam eden eğlenceli dizinin son bölüm yayın günü detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman başlıyor? Kuzey Yıldızı İlk Aşk hangi gün oynuyor? Kuzey Yıldızı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda İsmail Demirci, Aslıhan Güner, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş’in olduğu komedi dizisinin yeni bölüm yayın notları haberimizde yer alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NE ZAMAN HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölümü 21 Mart Cumartesi günü başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünde Kuzey, verdiği büyük sınavın sonunda ödülle karşılaşacağını sanırken, öncekinden daha büyük sorunlarla yüz yüze gelecek. Yıldız bu kez hiç olmadığı kadar kesin bir tavır alacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA OYNUYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Show TV kanalında, saat 20.00’de oynuyor. Dizinin yeni bölümünde, talihsiz aşık Kuzey, elini neye atsa hüsrana uğratıyor. Varlığıyla çözemediğini yokluğu ile çözmeye karar veren Kuzey ortalıktan kaybolacak. Yıldız ise Kuzey’in peşine düşecek.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli