Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Yıldızı 27. Bölüm fragmanı neler olacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm fragmanı ne anlatıyor? Soruları yanıt buldu. Show TV ekranlarının sevilen komedi dizisinin son bölümü Cumartesi günü izleyici ile buluşacak. Başrollerde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner’in rol aldığı, oyuncuları arasında ayrıca Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş olan komedi yapımının fragman ayrıntıları ortaya çıktı. Kuzey ve Yıldız’ın arkadaş kalıp kalmayacağı yeni bölümde belli olacak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi son bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin 27. Bölüm tanıtımında Yıldız’ın arkadaş kalma isteğini Kuzey kabul ediyor. Yaşar ise gemiyi Yıldız’a, mandırayı ise Sefer’e vererek 2 kardeşi şaşırtacak. Ruhi ve Kuzey, Çetin’e saldıracak. Diğer taraftan Kuzey ve Yıldız psikolog ile konuşacak ve bu anlar dizinin son bölümüne damga vuracak.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kuzey Yıldızı 27. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin yeni bölümünde Çetin, Şule’ye karşı olan tüm kozları Yıldız’a verecek. Yıldız’ın nasıl hareket edeceği ise 28 Mart Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde ortaya çıkacak.