Reyting sonuçlarına göre Türkiye'nin en çok takip edilen dizilerinden biri olan Kuzey Yıldızı, bu hafta yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. İlk kez 14 Eylül'de yayınlanan ve o günden bu yana birçok kişinin sevdiği bir dizi haline gelen Kuzey Yıldızı'nın bu hafta 11. bölümü yayınlanacak. Dizinin ne zaman başlayacağını merak eden internet kullanıcıları, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın ne zaman ve hangi kanalda, hangi günler yayınlandığını merak ediyor. Kadrosunda birçok ünlü oyuncunun bulunduğu dizinin ne zaman ve saat kaçta başlayacağını, haberimizden öğrenebilirsiniz.

KUZEY YILDIZI YENİ BÖLÜMÜ HANGİ GÜN

Kuzey Yıldızı dizisinin 11. yani yeni bölümü 23 Kasım Cumartesi günü (Bugün) ekranlara gelecek. Dizi, saat 20.00'de ekranlarda olacak. Kuzey Yıldızı, saat 18.45'te başlayacak Hafta Sonu Ana Haber'in ardından ekranlara gelecek. Diziden sonra ise "Vay Arkadaş" isimli yapım ekranlarda olacak.

KUZEY YILDIZI HANGİ KANALDA OYNUYOR

Kuzey Yıldızı dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı, Ersoy Güler'in yönettiği dizinin, yeni bölümüyle yine yüzbinlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor.

KUZEY YILDIZI NEREDE ÇEKİLİYOR

Kuzey Yıldızı dizisiyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise, dizinin nerede çekildiği... Kuzey Yıldızı dizisinin çekimleri, Ordu ve Giresun'da yapılıyor. Dizi, Ordu Çambaşı Yaylası, Taşbaşı Obası ve Giresun Kuşluhan'da çekiliyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli