Televizyon ekranlarında seyirci ile yeniden buluşacak olan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programının merak edilenleri yanıt buldu. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı hangi kanalda oynuyor, ne zaman, saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Daha önce Kanal, Show TV ve TNT kanallarında Kuzeyin Oğlu Volkan Konak adıyla konukların yer aldığı müzik programı hazırlayıp sunan Volkan Konak, aynı adlı programına yeni bir kanalda devam edecek.

Yapımcısı Poll Production ve Global Medya olan programda, her hafta birbirinden ünlü isimler ağırlanacak. Eğlencenin ve müziğin bitmeyeceği programda, Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden olan Volkan Konak, uzun süren suskunluğunu bozacak. Yeniden sevenleri ile buluşan Volkan Konak, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak adlı eğlence müzik programının yeni kanaldaki birinci bölümü ile yayında olacak.

volkan konak aslen nereli, boyu kaç, evli mi, burcu ne

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak hangi kanalda oynuyor?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak adlı program Star TV kanalında oynuyor. Birinci bölümü ile ekranlara gelecek program, çok özel konukları ve unutulmaz bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ne zaman başlıyor?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı Cuma akşamı yayınlanacak ilk bölümü ile başlıyor. Her hafta birbirinden özel isimlerin ağırlanacağı programda, özlenen yorumuyla Volkan Konak ev sahipliği yapıyor.

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak saat kaçta başlıyor?

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı saat 20.00’de başlıyor. Karadeniz müziğinin öncü isimlerinden olan Volkan Konak, eşsiz yorumu ve güçlü sesi ile milyonların gönlünde yeniden taht kurmaya geliyor.

pınar altuğ aslen nereli kimin kızı boyu kaç burcu ne eşi kaç yaşında