İlk olarak Pazartesi günü ekranlara gelen Lezzet Düşkünleri programı, henüz ilk bölümüyle birlikte en sevilen yarışma programlarından biri haline geldi. TV8'de yayınlanan Lezzet Düşkünleri programında 5 takım, ikişerli grup halinde mücadele ediyor. Yarışmada her hafta 1. seçilecek ve bir takımla yollar ayrılacak. Lezzet Düşkünleri programında yarışan isimlerin de kim olduğu merak ediliyor. Lezzet Düşkünleri yarışmasında yer alan Burhan'ın da kim ve nereli olduğu, mesleği ve yaşı araştırılıyor. Lezzet Düşkünleri Burhan'la ilgili ayrıntılar, haberimizde...

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BURHAN KİMDİR?

Ortağı Gökhan'la birlikte Lezzet Düşkünleri programına katılma kararı alan Burhan, hedefini 1.'lik olarak belirledi. "Diğer yarışmacılar 2.'yi belirlesin" diyerek iddialarını bir kez daha ortaya koyan Burhan, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BURHAN ASLEN NERELİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Burhan'ın aslen nereli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Lezzet Düşkünleri Burhan, bugüne dek memleketiyle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Lezzet Düşkünleri Burhan kimdir? Aslen nereli? Mesleği, kaç yaşında?

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BURHAN MESLEĞİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Burhan, ortağı Gökhan ile birlikte aşçılık yapıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BURHAN KAÇ YAŞINDA

Lezzet Düşkünleri yarışmacıarından Burhan 1997 yılında doğdu ve 23 yaşındadır.