TV8'in en yeni yarışma programı Lezzet Düşkünleri, kısa bir süre önce yayın hayatına başladı. 5 takımın haftanın birinciliği için mücadele ettiği yarışma, kısa süre içinde binlerce kişiyi ekran başında toplamayı başardı. Yarışmanın başlamasının ardından yarışmacıların hayatları da merak ediliyor. Yarışmayı izleyenler, Lezzet Düşkünleri programında yer alan Doğa'nın kim ve nereli olduğunu, yaşını ve ne iş yaptığını araştırıyor. Lezzet Düşkünü yarışmacılarından Doğa'yla ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ DOĞA KİMDİR?

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Doğa pastacılık alanında uzmanlaştı. İstanbul'da yaşayan ve yarışmaya İstanbul'dan katılan Doğa Zeles, partneri Pınar'ın davetiyle yarışmaya katıldığını ifade etti. Lezzet Düşkünleri Doğa, ana yemekler konusunda da başarılı olduğunu ifade ederek yarışmanın birinciliği için mücadele edeceklerini kaydetti.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ DOĞA NERELİ?

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Doğa yarışmaya İstanbul'dan katıldı ancak nereli olduğuyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ DOĞA NE İŞ YAPIYOR?

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Doğa özel bir firmada pastacı olarak çalışmaya devam ediyor. Doğa Zeles, bir süre önce yemek danışmanlığı da yapmıştı.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ DOĞA KAÇ YAŞINDA?

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Doğa 1989 yılında doğdu ve 31 yaşındadır.