TV8 ekranlarının yeni yarışma programı Lezzet Düşkünleri, bugün yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlk olarak Pazartesi günü yayınlanan ve birçok kişinin beğenisini kazanan yarışma programında, yarışmacılar 2'li takımlar halinde birbirleriyle yarışıyor. Yarışmaya kardeşi Selen Özcan ile birlikte katılan Gizem Özcan'ın da kim olduğu merak ediliyor. Lezzet Düşkünleri Gizem'in kim ve nereli olduğu, ne iş yaptığı araştırılıyor. Lezzet Düşkünleri Gizem'le ilgili ayrıntıları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM KİMDİR?

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Gizem, kardeşi Selen Özcan'la birlikte yarışmaya katılma kararı aldı. Yemek yapmayı babaannelerinden öğrendiklerini ifade eden iki yarışmacı, aynı evde yaşıyor. Gizem - Selen Özcan kardeşler, tatlılar konusunda iddialı olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir? Nereli, ne iş yapıyor? Kaç yaşında

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM NERELİ?

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Gizem, Kayseri'de doğdu ve aslen Kayserili olarak biliniyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM NE İŞ YAPIYOR - MESLEĞİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Gizem, eğitim hayatına devam ediyor. Yarışmacı Gizem, hukuk eğitimi almaya devam ediyor. Lezzet Düşkünleri programında Gizem'in partneri Selen de aynı şekilde kardeşi gibi hukuk eğitimi alıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM KAÇ YAŞINDA

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Gizem'in 19 yaşında olduğu ifade ediliyor.