Lezzet Düşkünleri programının yeni bölümü, bugün saat 15.45'te TV8 ekranlarında olacak. Yayınlandığı günden bu yana birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen Lezzet Düşkünleri programında, zaman zaman gergin anlar da yaşanıyor. Lezzet Düşkünleri programının takipçileri, yarışmacıların kim olduğunu da merak ediyor. Yarışmaya kardeşiyle birlikte katılan Gizem Özcan'ın kim ve nereli olduğu, ne iş yaptığı ve yaşı da araştırılıyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Gizem Özcan'la ilgili detaylar, haberimizde...

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM NERELİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Gizem'in nereli olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Gizem, Kayseri'de doğdu ve aslen Kayserili olduğu ifade ediliyor.

Lezzet Düşkünleri Gizem - Selen kimdir? Nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Biyografisi

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM NE İŞ YAPIYOR

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Gizem, kardeşi gibi eğitim hayatına devam ediyor. İki kardeş de hukuk fakültesinde eğitim görüyor.

Lezzet Düşkünleri Gizem kimdir? Nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında? Biyografisi

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM KAÇ YAŞINDA

Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Gizem'in yaşının 19 olduğu belirtiliyor. Selen Özcan'ın yaşının ise 21 olduğu ifade ediliyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ GİZEM KİMDİR -  BİYOGRAFİSİ

Lezzet Düşkünleri programına kardeşi Selen Özcan'la katılan Gizem Özcan, yarışmada hedefinin şampiyonluk olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Yemek yapmayı babaannelerinden öğrendiklerini söyleyen iki kardeş, en iddialı oldukları alana ise "tatlılar" yanıtını veriyor. Lezzet Düşkünleri programının en iddialı isimlerinden Gizem - Selen Özcan kardeşlerin başarılı olup olmayacağını, önümüzdeki programlar gösterecek.