TV8'in yeni yarışma programı Lezzet Düşkünleri, yayınlanmaya başlamasıyla birlikte en çok sevilen programlardan biri haline geldi. İkişerli 5 takımın birbiriyle mücadele ettiği Lezzet Düşkünleri programında, her hafta bir takım kazanan olarak belirlenecek ve ödülün sahibi olacak. Hafta içi her gün saat 15.45'te başlayan yarışmaya başvuruların ve oy verme işleminin nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Lezzet Düşkünleri programıyla ilgili detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TV8 programında yayınlanan Lezzet Düşkünleri programına başvurular, www.tv8basvuru.com adresinden gerçekleştiriliyor. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler, kendileri için hazırlanan formu doldurarak başvuru yapabiliyor. Başvuru formunda, kişinin aşçı olarak çalışıp çalışmadığı, ne sıklıkla yemek yaptığı, hangi işle uğraştığı, mutfakta en iddialı oldukları konular, yarışmaya birlikte katılacağı kişi ve onunla ilgili bilgiler, herhangi bir alerjisi olup olmadığı, daha önce herhangi bir televizyon programında yer alıp almadığı gibi sorular yer alıyor. Bu formu dolduran kişi, başvurusunu tamamlayarak tv8'den haber bekliyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ OY VERME

Lezzet Düşkünleri programında, yarışmacıların kaderini belirleyecek faktörlerden biri de seyircilerin oyları olacak. Seyirciler, kendilerine verilecek telefon numarasına SMS göndererek sevdikleri yarışmacıların haftanın kazananı olabilmesi için destekte bulunacak. Lezzet Düşkünleri programında, seyircilerin SMS göndereceği telefon numarası henüz açıklanmadı. Programın sunucusu Gabriele Sponza'nın, kısa süre içinde bu SMS numarasını seyircilerle paylaşması bekleniyor.