TV8'in en yeni yarışma programı Lezzet Düşkünleri, kısa süre içinde binlerce kişiyi ekran başında toplamayı başardı. İkişerli 5 takımın yarıştığı ve her hafta 1 takımın 1. seçileceği yarışma, zaman zaman gergin anlara da sahne oluyor. Yarışmayı izleyen seyirciler de yarışmacıların kim ve nereli olduğunu, ne iş yaptıklarını ve yaşlarını araştırmayı sürdürüyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacılarından Pınar da en çok merak edilen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Pınar'la ilgili ayrıntıları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ PINAR KİMDİR

Çorum'da ikamet eden Pınar Türkyılmaz, yarışmaya kendi isteğiyle katıldı. Kendisine ve takım arkadaşına güvendiğini her fırsatta dile getiren Pınar Türkyılmaz, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer alıyor. Yöresel yemeklere hakim olduğu ifade edilen Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Pınar'ın uzun süre yarışmada kalacağı tahmin ediliyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ PINAR NERELİ - MEMLEKETİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Pınar'ın aslen Çorumlu olduğu kaydediliyor.

Lezzet Düşkünleri Pınar kimdir? Nereli, memleketi, mesleği, yaşı

LEZZET DÜŞKÜNLERİ PINAR NE İŞ YAPIYOR - MESLEĞİ

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Pınar, 35 yaşında aşçılık yapmaya başladı. 5 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapan Pınar, mutfak sektöründe çalışıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ PINAR KAÇ YAŞINDA

Lezzet Düşkünleri yarışmacısı Pınar, 1980 yılında doğdu ve 40 yaşındadır.