TV8'in en yeni yarışma programı Lezzet Düşkünleri, kısa bir süre önce yayınlanmaya başladı. İkişerli 5 takımın yarıştığı ve haftanın şampiyonunun ödül alacağı yarışma, kısa süre içinde binlerce kişiyi ekran başında toplamayı başardı. Yarışmanın sunuculuğu üstlenen kişinin de kim olduğu merak ediliyor. Yarışmanın sunuculuğunu yapan Gabriele Sponza'nın nereli olduğu, ne iş yaptığı ve yaşı da araştırılıyor. Lezzet Düşkünleri programının sunucusuyla ilgili detaylar, haberimizde...

LEZZET DÜŞKÜNLERİ SUNUCUSU KİM

Lezzet Düşkünleri programının sunucusu Gabriele Sponza'dır. Kariyeri boyunca dünyanın birçok yerine seyahat eden ve ABD ve Fransa'da çalışan Gabriele Sponza, üniversitelerde de eğitmenlik yapıyor. Gabriele Sponza, son olarak Lezzet Düşkünleri programının sunuculuğunu üstlendi.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ SUNUCUSU NERELİ

Lezzet Düşkünleri programının sunucusu Gabriele Sponza İzmir'de doğdu. Aslen İtalyan olan Gabriele Sponza'nın anne ve babasının İzmir'e yerleştiği, bu nedenle Gabriele Sponza'nın İzmir'de doğduğu kaydediliyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ SUNUCUSU NE İŞ YAPIYOR

Lezzet Düşkünleri programının sunucusu Gabriele Sponza, mutfak eğitimi aldı. İstanbul'un yanı sıra ABD'de de eğitim alan Sponza, İzmir'de 2 üniversitede eğitim görevlisi olarak çalıştı. Fransa'da birçok restoranda çalışan Sponza, daha sonra Türkiye'ye dönme kararı aldı. Türkiye'de birçok restoranın şefliğini üstlenen Sponza, kariyerine mutfak şefi olarak devam ediyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ SUNUCUSU KAÇ YAŞINDA

Lezzet Düşkünleri programının sunucusu olan Gabriele Sponza, 1982 yılında doğdu ve 38 yaşındadır.

GABRİELE SPONZA EŞİ KİM?

Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza'nın bir süre önce eşinden boşandığı ifade edilmişti ancak eşinin kim olduğuna dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.