Müfit Can Saçıntı’nın Mandıra Filozofu rolü ile başrolde olduğu ve yönettiği Mandıra Filozofu filmi nerede çekilmiştir / çevrildi, çekildiği yer neresi, oyuncu kadrosu ve karakterleri, başrol oyuncusu gerçek adı ne, hikayesi, hangi yıl çekildi ve oynadığı kanal sorularına cevap aranıyor. Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi? Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kim, konusu ne? Mandıra Filozofu filmi ne zaman çekildi, hangi kanalda oynuyor? Sorularının yanıtı bulundu. Senaristi ve yapımcısı Birol Güven olan, Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı, Ayda Aksel ve Gülnihal Demir’in başrolde olduğu Mandıra Filozofu filmi komedi türü ile ekranlara geliyor. Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Mandıra Filozofu filmi 105 dakika sürüyor ve devam filmi olarak Mandıra Filozofu İstanbul adlı sinema filmi çekildi. Paraya karşı olan Mustafa Ali’nin hikayesi yine çok güldürecek ve düşündürecek.

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Eğlenceli komedi filmi Mandıra Filozofu Muğla’nın Milas ilçesinde çekildi. Milas’a bağlı olan Çökertme Mahallesi / Köyü’nde çekimleri yapılan Mandıra Filozofu filmi, izleyenlere görsel bir şölen de sunuyor.

bayi toplantısı filmi hangi otelde çekildi ne zaman

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Mandıra Filozofu filmi başrol oyuncuları ve karakterleri Müfit Can Saçıntı (Mustafa Ali), Rasim Öztekin (Cavit) ve Ayda Aksel’dir. Mandıra Filozofu filmi oyuncu kadrosunda ayrıca Gülnihal Demir, Kemal Kuruçay, Hakan Bulut, Ahu Sungur ve Begüm Öner de rol alıyor.

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİ KONUSU NE?

Mandıra Filozofu filminde paraya karşı olan Mustafa Ali’nin Çökertme Köyü’ndeki yaşamı ekranlara geliyor. Doğanın imkanlarının yeterli olduğu felsefesine inanan Mustafa Ali’nin hayatı, zengin bir iş adamının üzerinde yaşadığı araziye otel yapmak istemesi üzerine değişime uğruyor. Cavit ile Mustafa Ali’nin diyalogları yine hem güldürüp hem de düşündürecek.

görümce filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Televizyon izleyicisi ile buluşacak olan Mandıra Filozofu filmi 2014 yılında çekildi. Film 4 Nisan 1014 tarihinde sinemalarda vizyona girdi ve sinemaseverler ile beyazperdede buluştu.

MANDIRA FİLOZOFU FİLMİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Müfit Can Saçıntı’nın efsane performansı ile hatırlanan Mandıra Filozofu filmi TRT 1 kanalında oynuyor. Mandıra Filozofu saat 20.00’de başlayacak.

ekşi elmalar filmi nerede çekildi kaç yılında