Maria ile Mustafa yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı Mustafa’nın aşk öyküsünün ekranlara yansıdığı yapımda aşk, imkansızlık, gerilim ve büyük zorluklar dizinin konusunu oluşturuyor. NTC Medya tarafından çekilen ve yapımcısı Mehmet Yiğit Alp olan Maria ile Mustafa dizisinin başrollerini Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamet Levent paylaşıyor. Dizide ayrıca Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen de rol alıyor. Kısa sürede çok sevilen dizinin büyük bir hayran kitlesi var. Maria ile Mustafa 11. Bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer buluyor.

MARİA İLE MUSTAFA YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Maria ile Mustafa yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Eda’nın yıllar sonra ortaya çıkması ile Maria ve Mustafa’nın arası açılacak. Mustafa ise Eda’yı Galip’ten kurtarmaya çalışacak. Aynı zamanda Maria’ya da kendisini anlatmak için çabalayacak.

MARİA İLE MUSTAFA 11. BÖLÜM FRAGMANI

Maria ile Mustafa 11. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Gonca ve Galip büyük bir tuzak kuracaklar ve büyük bir krize neden olacaklar. Sevilen dizi Pazar günü saat 20.00’de yeni bölümü ile ekranlarda yerini alacak.