Masterchef 2020 heyecanı sürerken, Masterchef 2020’nin ilk 16 yarışmacısı arasına girmeyi başaran Ayyüce Kamit’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı ve boy bilgisi araştırılıyor. Masterchef Ayyüce Kamit kimdir? Masterchef Ayyüce nereli? Masterchef Ayyüce kaç yaşında? Masterchef Ayyüce’nin boyu kaç? Sorularının yanıtı aranıyor. İlk eleme turunda Masterchef Türkiye’nin jüri üyeleri olan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’ndan evet oyu almayı başaran ve 3 evet ile üst tura çıkan Ayyüce Kamit, 3’lü elemede Soğan Çorbası yapmıştı. Bu yarışmada bir aday hata yapmış ve Ayyüce ikili mücadeleye dönmüştü. Ayyüce Kamit’in hazırladığı Soğan Çorbası çok beğenildi ve 3 şef Ayyüce’ye evet diyerek onu final elemelerine taşıdı. Final elemelerinde de harika bir lezzet ortaya koyan ve şeflerden övgüler alan Ayyüce Kamit, yaptığı yemeği anlatamadığı konusunda şeflerden eleştiri aldı. Sefa Okyay Kılıç ile ikili elemeye kalan Ayyüce Kamit, adının yazılı olduğu önlüğü kazanarak Masterchef’in ilk 16 yarışmacısı arasına girmeye hak kazandı. Bunun için çok heyecanlı olduğunu açıklayan Kamit, Masterclass eğitimlerinde şeflerden çok şey öğreneceğini, bunun kendisi için çok değerli olduğunu dile getirdi. Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit’in hayatı hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT KİMDİR?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit 1996 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Kamit, çalışmayı ve insanlardan yeni şeyler öğrenmeyi sevdiğini dile getiriyor. 2016 yılında İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde eğitim gören ve burada aldığı eğitimin ardından 360 İstanbul adlı restoranda çalışmaya başlayan Ayyüce Kamit 4 yıldır aşçılık yapıyor. Ayyüce Kamit, gastronominin önemli isimleri arasında sayılan Şef Aylin Yazıcıoğlu’nun restoranında 2 yıl pastane şefi olarak çalıştı. Masterchef Türkiye 2020 yarışmasına katılan Ayyüce Kamit, rakiplerini geride bırakarak yarışmanın ilk 16 ismi arasına girmeyi başardı.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit Sakaryalıdır. Sakarya Geyveli olan Ayyüce Kamit yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAÇ YAŞINDA?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit 24 yaşındadır. 1996 doğumlu Ayyüce Kamit, Masterchef 2020’nin en genç isimlerinden biridir. Sempatik tavırları ile de dikkatleri çeken Ayyüce Kamit, şeflerden de büyük övgüler almaya devam ediyor.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT’İN BOYU KAÇ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit’in boyu bilinmiyor. İlk elemeyi, üçlü elemeyi ve final turunu geride bırakan ve girdiği bu yarışlardan birinci olarak çıkan Ayyüce Kamit, üstünde adının yazılı olduğu önlüğü giydi ve Masterchef 2020’nin 16 yarışmacısı arasına girdi.

Fenomen yarışma Masterchef nerede çekiliyor?

Ayyüce Kamit