Masterchef Türkiye 2020 yarışmacıları arasında yer alan ve dikkat çeken performans sergileyen Ayyüce Kamit’in yaşamına dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Ayyüce kimdir? Masterchef Ayyüce nereli? Masterchef Ayyüce kaç yaşında? Masterchef Ayyüce Kamit boyu kaç? Masterchef Ayyüce kaç kilo? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Programın ilk 16 yarışmacıları arasında girdiğinde kısa sürede eleneceği düşünülen ancak beklentileri boşa çıkararak büyük bir başarı ortaya koyan Ayyüce Kamit’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, yaşı, boy ve kilosu en çok merak edilen başlıklar arasında bulunuyor. Her hafta bir ismin elendiği Masterchef Türkiye’nin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ayyüce Kamit’in hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit 1996 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Sakarya’da tamamlayan ve daha sonra Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü’nde eğitim gören Ayyüce Kamit, İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi aldı ve bu eğitiminin ardından İstanbul’da bulunan bir çok ünlü mekanda çalışmaya başladı. Masterchef Türkiye’ye İstanul’dan katılan Ayyüce Kamit, çalışmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi seven bir yarışmacı olarak öne çıkıyor.

Fenomen yarışma Masterchef nerede çekiliyor?

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit Sakarya Geyvelidir. Ayyüce Kamit, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. 4 yıldır aşçılık yapan Ayyüce Kamit, Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda 3 ay çalıştı. Ünlü aşçılardan Aylin Yazıcıoğlu’nun Nicole adlı restoranında 2 yıl pastane şefi olarak çalışan Ayyüce Kamit, daha sonra Masterchef’e katıldı.

MASTERCHEF AYYÜCE KAÇ YAŞINDA?

1996 doğumlu olan Masterchef Ayyüce 24 yaşındadır. Masterchef Türkiye’nin ilk eleme turlarında soğan çorbası yaparak başarısını ortaya koyan Ayyüce Kamit, başarılı bir performansla yarışmaya devam ediyor.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT BOYU KAÇ?

Masterchef Ayyüce Kamit’in boyu 168 cm’dir. Başarılı bir aşçı olan Ayyüce Kamit, başarı grafiğini her geçen hafta daha da yükseltmeyi sürdürüyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KAÇ KİLO?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kait 45 kilodur. Masterchef Türkiye 2020’de yarışmayı sürdüren Ayyüce Kamit, sosyal medyada da en çok aratılan isimler arasında bulunuyor.

Ayyüce Kamit