Masterchef 2020’de heyecan devam ediyor. Her hafta kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği yarışmanın en merak edilen isimlerinden biri de Ayyüce Kamit. Masterchef Ayyüce Kamit kimdir? Masterchef Ayyüce boyu kaç cm? Masterchef Ayyüce Kamit’in yaş kaç? Masterchef Ayyüce aslen nereli? Masterchef Ayyüce Kamit’in burcu ne? Masterchef Ayyüce elendi mi? Sorularının yanıtları aranıyor. Masterchef 2020’de ilk 16 yarışmacı arasına giren ve yarışmayı büyük bir başarı ile sürdüren Ayyüce Kamit, şeflerin de övgüsünü almaya devam ediyor. Hazırladığı lezzetler ile şeflerden sık sık takdir sözleri işiten Ayyüce Kamit, yeni şeyler öğrenmeyi seven bir yarışmacı olarak öne çıkıyor. Ayyüce Kamit’in hayatına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit 1996 tarihinde doğdu. Sakarya Geyveli olan Ayyüce Kamit Lise eğitiminin ardından İstanbul’a taşındı ve 2016 yılında Mutfak Sanatları Akademisi’nde aşçılık eğitimi aldı. Bu eğitimin ardından 1 yıl 360 İstanbul adlı restoranda çalışdı. Daha sonra Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda 3 ay çalışan Ayyüce Kamit, gastronominin tanınan isimlerinden olan Aylin Yazıcıoğlu’nun sahibi olduğu Nicole Restoran’da 2 yıl pastane şefliği yaptı. Daha sonra Masterchef Türkiye 2020’ye katılan Ayyüce Kamit, başarılı grafiğini sürdürüyor.

Masterchef Mehmet şef kim? Kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE ASLEN NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit aslen Sakaryalıdır. Sakarya’nın Geyve ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ayyüce Kamit, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT’İN YAŞ KAÇ?

1996 doğumlu olan Masterchef Ayyüce Kamit’in yaş 24’tür. Ayyüce Kamit aşçılığının yanı sıra Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde de eğitim görmüştür.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE BOYU KAÇ CM?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit’in boyu 168 cm’dir. 45 kilo olan Ayyüce Kamit, Masterchef 2020’de yarışmaya devam ediyor.

MASTERCHEF AYYÜCE BURCU NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit’in burcu bilinmiyor. Bu konuda kendisinin bir paylaşımı yok.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit yarışmadan elenmedi. Her Pazar akşamı bir yarışmacının programa veda ettiği Masterchef Türkiye’de yarışını sürdüren Ayyüce Kamit’in yeni haftada devam edip etmeyeceği Pazar gecesi yapılacak elemede ortaya çıkacak.