Masterchef 2020 heyecanı TV8 ekranlarında yayınlanan yeni bölümlerle devam ediyor. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ayyüce Kamit’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve doğum tarihi araştırılıyor. Masterchef Ayyüce kimdir? Masterchef Ayyüce nereli? Masterchef Ayyüce kaç yaşında? Masterchef Ayyüce Kamit boyu kaç? Masterchef Ayyüce Kamit doğum tarihi ne? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Masterchef 2020’de katıldığı ilk turda 3 şeften de evet oyu almayı başaran Ayyüce Kamit, üst tura çıkmayı başarmış ve üçlü elemede Soğan Çorbası yapmıştı. Bir yarışmacının kaşık hatası yapması ile ikili yarışmaya kalan ve şeflerden evet oyu alan Ayyüce Kamit, final turunda en iyi tabağı çıkaran 8 isimden biri oldu ve 16 yarışmacı arasında yer almaya hak kazandı. Masterchef’in ilk haftasında mücadeleyi kazanarak takım kaptanı olan Tanya tarafından karşı takımın kaptanı olarak seçilen Ayyüce Kamit, oluşturduğu takım ile çok konuşulmuştu. Ayyüce Kamit’in yaşamına dair merak edilenler haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF AYYÜCE KİMDİR?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit 1996 Sakarya doğumludur. Lise son sınıfa kadar Sakarya’da eğitim gören ve Masterchef 2020’ye İstanbul’dan katılan Ayyüce Kamit çalışmayı ve insanlardan yeni şeyler öğrenmeyi seven bir isim olarak öne çıkıyor. Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitim gören, 2016 yılında ise İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimleri alan Ayyüce Kamit, eğitimini tamamladıktan sonra 360 İstanbul adlı restoranda stajını tamamladı ve 1 yıl çalıştı. 4 yıldır aşçılık yapan Ayyüce Kamit Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda 3 ay çalıştı. Nicole Restoran’da 2 yıl pastane şefliği yapan Ayyüce Kamit, Masterchef 2020 yarışmasına katıldı.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Ayyüce Kamit’in doğum tarihi 1996’dır.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce aslen Sakaryalıdır. Geyveli olan Ayyüce Kamit yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAÇ YAŞINDA?

Masterchef Ayyüce 24 yaşındadır. Masterchef Türkiye’de yarışmaya devam eden Ayyüce Kamit iddialı çıkışları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Ayyüce Kamit

MASTERCHEF AYYÜCE KAMİT BOYU KAÇ?

Masterchef yarışmacısı Ayyüce Kamit’in boyu 168 cm’dir. 45 kilo olan Ayyüce Kamit mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini dile getiriyor.

Fenomen yarışma Masterchef nerede çekiliyor?

Ayyüce Kamit