Masterchef 2020’nin en renkli yarışmacılarından olan Barbaros Yoloğlu, diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglar ve iddialarla gündeme gelmeyi sürdürüyor. Yarışmanın son 5’ine kalan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı araştırılıyor. Masterchef Barbaros kimdir, aslen nereli, doğum tarihi nedir? Masterchef Barbaros burcu ne, boyu kaç? Masterchef Barbaros Yoloğlu elendi mi? Sorularının yanıtları merak ediliyor. Mutfakta özellikle et ürünlerinde iyi olduğu bilinen Barbaros Yoloğlu, yarışmanın ilk gününden bu güne iddiasını korumayı sürdürüyor. Tek hedefinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Barbaros Yoloğlu’nun kim, nereli ve hangi burç olduğu, memleketi, doğum günü ve boy bilgisi soruları ile elenme durumu hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 28 Nisan 1994 Alaçam Samsun doğumludur. Çocukluk yaşlarında güreş sporunun yanı sıra birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Barbaros Yoloğlu, Turizm Lisesi’ni bitirdi ve turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışıp mutfakta deneyim kazandı. Üniversite eğitimini Erzurum’da tamamladı ve Erzurum’da uzun süre çalışma hayatının içinde oldu. 2018 yılında mutfak kariyerine yönelmeye karar verdi ve Bodrum’a giderek Bitez’de bulunan bir restoranda çalışmaya başladı. Aşçılık yapan Barbaros Yoloğlu Masterchef 2020 kadrosuna dahil oldu ve mücadelesini sürdürüyor.

Masterchef Somer Şef (Sivrioğlu) nereli, yaşı, burcu, boyu, eşi, restaurantı nerede?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS ASLEN NERELİ?

Masterchef Barbarıs Yoloğlu aslen Samsun Alaçamlıdır. Alaçam ilçesinde doğup büyüyen Barbaros Yoloğlu Bodrum’da yaşıyor.

MASTERCHEF BARBAROS DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun doğum tarihi 28 Nisan 1994’tür. Barbaros, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için yarışmaya başvurduğunu kaydetmişti.

MASTERCHEF BARBAROS BURCU NE?

28 Nisan doğumlu olan Masterchef Barbaros Yoloğlu’nun burcu Boğadır. İlk eleme turlarını kolaylıkla geçen Barbaros, final turunda Çerkez Tavuğu yemeği yaparak ilk 16’ya kalmıştı.

MASTERCHEF BARBAROS BOYU KAÇ?

Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun boyu 1.80 cm’dir. Barbaros’un kilosu ise 78’dir.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu programdan henüz elenmedi. Barbaros’un son 4’e kalarak yarışmaya devam edip etmeyeceği Pazar gecesi olacak eleme gecesinde belli olacak.