Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun hayatına dair ayrıntıları araştıran izleyiciler, Masterchef Barbaros mesleği ne? Masterchef Barbaros nerede çalışıyor? Masterchef Barbaros hangi yarışmalara katıldı? Sorularının cevabını arıyor. 28 Nisan 1994 tarihinde Samsun’un Alaçam ilçesinde doğan Barbaros Yoloğlu lise yıllarına kadar güreş ve farklı spor dalları ile yakından ilgilendi. Daha sonra Turizm Lisesi’ne başlayan ve turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalışan Barbaros Yoloğlu, üniversite eğitimini Erzurum’da aldı. Erzurum’da uzun yıllar kalan Barbaros Yoloğlu, geçtiğimiz yıllarda Bodrum’a giderek aşçılık kariyerine devam etti. Bitez’de bir restoranda aşçılık yapan Barbaros Yoloğlu Bodrum’da yaşıyor ve yarışmaya Bodrum’dan katılıyor. Masterchef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Barbaros Yoloğlu’nun ne iş yaptığı, nerede çalıştığı ve daha önce hangi yarışmalara katıldığı hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF BARBAROS MESLEĞİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun mesleği aşçılıktır. Bodrum’da aşçılık kariyerini geliştiren Barbaros Yoloğlu Masterchef 2020 kadrosunda yer almaktadır.

Masterchef Mehmet Şef evli mi, ailesi, eşi ve kızı kim?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS NEREDE ÇALIŞIYOR?

Masterchef yarışmacısı Barbaros Bodrum’un Bitez semtinde bulunan bir restoranda çalışıyor. Restoranın aşçısı ve şefi olan Barbaros Yoloğlu Turizm Lisesi mezunudur.

Barbaros Yoloğlu