Masterchef Türkiye 2020 heyecanı devam ediyor. Son 5 yarışmacı önce beyaz üniformayı kazanmak, daha sonra ise finalde yarışıp şampiyon olmak için mücadele ediyor. Yarışmanın ilk gününden bu güne en çok konuşulan isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı merak ediliyor. Masterchef Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, kimdir, hangi burç? Masterchef Barbaros nereli, evli mi? Sorularının cevabı araştırılıyor. Masterchef Türkiye’nin üçlü eleme turunda 40 dakikada asma yaprağında barbun yaparak final turuna yükselen, bu turda ise Çerkez tavuğu yaparak ilk 16 yarışması arasına katılan Barbaros Yoloğlu, yarışmanın devam ettiği haftalarda ve günümüze kadar Masterchef takımlarına ilk seçilen isimler arasında yer aldı. Mutfak yetenekleri ve bilgisi ile elenmeden devam eden Barbaros Yoloğlu’nun kim ve aslen nereli olduğu, yaş ve burcu ile özel hayatına dair detaylar ortaya çıktı.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı olan Barbaros Yoloğlu 28 Nisan 1994 Samsun Alaçam doğumludur. Lise yıllarına kadar birçok spor dalı ile yakından ilgilenen ve güreş yapan Barbaros Yoloğlu, güreşi bırakmasının ardından Turizm Lisesi’nde eğitim görmeye başladı ve turizm bölgelerinde stajyer olarak çalıştı. Erzurum’da üniversite okuyan ve bu şehirde kalarak uzun süre çalışma hayatının içinde olan Barbaros Yoloğlu, 2018 yılında tekrar mutfakta çalışmaya başladı. Bodrum Bitez’de bir restoranda aşçılık yapan Barbaros Yoloğlu, Masterchef 2020 kadrosuna dahil oldu.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 26 yaşındadır. Barbaros, mutfakta özellikle et ürünlerinde iyi bir aşçıdır.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU NERELİ?

Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacısı Barbaros Yoloğlu Samsun Alaçamlıdır. Bir süre Erzurum’da yaşayan Barbaros, yaşamını Bodrum’da sürdürüyor. Yarışmadan dolayı İstanbul’da olan Barbaros’un yarışmanın ardından Bodrum’a döneceği biliniyor.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU EVLİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Barbaros’un sevgilisinin olup olmadığı ise bilinmiyor.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU HANGİ BURÇ?

28 Nisan doğumlu olan Masterchef Türkiye yarışmacısı Barbaros Yoloğlu Boğa burcudur. 1.80 cm boyunda olan Barbaros 78 kilodur.