Masterchef 2020 yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu, son haftalardaki performansı ile çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Masterchef Barbaros Yoloğlu kim? Masterchef Barbaros Yoloğlu doğum tarihi ne? Masterchef Barbaros yaş kaç? Masterchef Barbaros burcu ne? Masterchef Barbaros elendi mi? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Yarışma başladığından ilk günden bu yana iddiasını yineleyen Barbaros Yoloğlu, Masterchef Türkiye’de üçüncü şampiyonun kendisi olacağını ve Masterchef 2020 şampiyonu olarak adının yazılı olduğu önlüğü duvara asmak istediğini sık sık dile getiriyor. Diğer yarışmacılarla yaşadığı diyaloglarla gündemden düşmeyen Barbaros Yoloğlu’nun hayatı, kaç yaşında ve hangi burç olduğu ile yarışmadan elenip elenmediği soruları haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİM?

Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 1994 yılında dünyaya geldi. Samsun’un Alaçam ilçesinde büyüyen ve Turizm Lisesi okumasının ardından turizm bölgelerinde çalışmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, Erzurum’da üniversite eğitimi gördü ve bu şehirde uzun yıllar çalıştı. Daha sonra Bodrum’a giden ve aşçılık yapmaya başlayan Barbaros Yoloğlu, Masterchef Türkiye 2020 yarışmacıları arasına girdi.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun doğum tarihi 28 Nisan 1994’tür. Samsun Alaçamlı olan Barbaros Yoloğlu, son olarak Bodrum Bitez’de bulunan bir restoranda aşçılık yapıyordu.

MASTERCHEF BARBAROS YAŞ KAÇ?

1994 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun yaş 26’dır. Masterchef’in ilk turlarında barbun yaparak rakiplerini eleyen, daha sonra çerkez tavuğu yaparak bir üst tura yükselen Barbaros Yoloğlu 180 cm boyunda ve 78 kilodur.

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS BURCU NE?

28 Nisan doğumlu olan Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun burcu Boğadır.

MASTERCHEF BARBAROS ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu elenmedi. Yarışmaya devam eden Barbaros Yoloğlu’nun elenip elenmeyeceği sorusu Pazar geceleri yapılan eleme yarışmaları ile belli olacak.

Barbaros Yoloğlu