Masterchef 2020’de yarışmaya devam eden Barbaros Yoloğlu’nun hayatına dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Masterchef Barbaros Yoloğlu kimdir nerelidir? Masterchef Barbaros Yoloğlu kaç yaşında? Masterchef Barbaros doğum tarihi ne? Sorularının yanıtlarını arıyor. Masterchef 2020’de ilk 16 yarışmacı arasına dahil olan ve son 7 yarışmacı arasında mücadeleye devam eden Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun biyografi bilgileri ve hakkında merak edilenler ortaya çıktı. Yarışmanın ilk eleme turundan başarıyla çıkan, daha sonra üçlü düello turunda 40 dakika süre içinde asma yaprağında barbun yapan ve en iyi tabakla final turuna çıkan Barbaros Yoloğlu, bu turda da Çerkez Tavuğu yemeği ile ilk 16’ya katılmaya hak kazanmıştı. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı, biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, doğum tarihi ve günü hakkındaki soruların yanıtları haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR NERELİDİR? BİYOGRAFİ BİLGİLERİ

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 1994 Samsun Alaçam doğumludur. Aslen Samsun Alaçamlı olan Barbaros Yoloğlu Turizm Lisesi’nde eğitim gördü ve turizm bölgelerinde bir süre çalıştı. Üniversite eğitimi için Erzurum’a giden Barbaros Yoloğlu, Erzurum’da eğitimi devam ederken çalışmalarını da sürdürdü ve 2018 yılında Bodrum’a giderek bir restoranda aşçılığa başladı. Masterchef 2020 kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu’nun mücadelesi sürüyor.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS DOĞUM TARİHİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun doğum tarihi 28 Nisan 1994’tür. 180 cm boyunda olan Barbaros Yoloğlu 78 kilodur.

MASTERCHEF BARBAROS KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 26 yaşındadır. Barbaros Yoloğlu Boğa burcudur.

Barbaros Yoloğlu