Masterchef 2020 yarışmacısı Berk İlter’in yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Berk kimdir? Masterchef Berk nereli? Masterchef Berk İlter kaç yaşında? Masterchef Berk nerede çalışıyor? Masterchef Berk İlter elendi mi? Sorularının yanıtını aramaya başladı. Aşçı olmaya 13 yaşında karar veren ve kariyerini bu yönde geliştiren Berk İlter, Masterchef’in ilk eleme turunda General Tso Chicken yemeği ile 3 jürinin karşısına çıkmıştı. Başarılı bir tabak çıkararak bir üst tura çıkan ve üçlü elemede de rakiplerini geride bırakan Berk İlter, Masterchef 2020’nin ilk 16 yarışmacısı arasına girmişti. Berk İlter’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, çalıştığı yer ve yarışmadaki son durumu hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF BERK KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Berk İlter 2000 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Berk ilter 13 yaşında aşçı olmaya karar verdiğini dile getiriyor. Etiler Turizm Otelcilik ve Anadolu Meslek Lisesi’nde eğitim alan ve 4 yıllık lise eğitiminde 2 farklı yerde staj yapan Berk İlter, 15 yaşında Rennassaince Bosphorus Hotel’de ve 16 yaşında Fransa’nın Lyon şehrinde bulunan Michelin yıldızlı bir restoranda çalıştı. Lise eğitiminin ardından üniversite eğitimi için İsviçre’ye giden Berk İlter, BHMS adlı okuldan henüz ikinci sınıftayken kabul gördü. İsviçre’de de 2 farklı yerde staj yapan İlter, son stajını dünyanın en pahalı otelleri arasında sayılan President Wilson’ın içinde yer alan Michelin yıldızlı bir restoranda yaptı. 6 ay önce üniversiteden mezun olan ve İstanbul’a dönen Berk İlter, Masterchef 2020’nin 16 kişilik yarışmacısı kadrosuna dahil oldu.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu

Berk İlter

MASTERCHEF BERK NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Berk İlter aslen Tokatlıdır. İstanbul’da büyüyen ve yaşamını İstanbul’da sürdüren Berk İlter’in ailesinin de İstanbul’da yaşadığı biliniyor.

Berk İlter

MASTERCHEF BERK İLTER KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Berk İlter 20 yaşındadır. Yarışmanın en genç isimlerinden olan Berk İlter, mutfak tecrübesini diğer yarışmacılar ile de paylaşmayı sürdürüyor.

Berk İlter

MASTERCHEF BERK İLTER NEREDE ÇALIŞIYOR?

Youtube platformunda Chef By Berk adlı bir yemek kanalı bulunan Masterchef Berk İlter, bu kanal için videolar çekiyor. Üniversiteden yeni mezun olan ve İstanbul’a dönen Berk İlter’in yurt içinde bir mekanda aşçılık yapmadığı biliniyor.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi

Berk İlter

MASTERCHEF BERK İLTER ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Berk İlter henüz elenmedi. Yarışmaya devam eden ve yeteneği ile iddialı yarışmacılar arasında bulunan Berk İlter’in uzun süre daha ekranlarda olacağı kaydediliyor.

Berk İlter