Masterchef 2020 yarışmacısı Berker Başmanav’ın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Masterchef Berker kimdir? Masterchef Berker nereli? Masterchef Berker kaç yaşında? Masterchef yarışmacısı Berker Başmanav’ın katıldığı yarışmalar hangileri? Sorularının yanıtını arıyor. Mutfak Sanatları Akademisi’nin Dünya Mutfağı bölümünde 2015 ve 2016 yılları arasında eğitim gören Berker Başmanav, aynı yıllarda profesyonel aşçılık eğitimlerine de katıldı. Dünya Mutfağı dışında Pasta ve Ekmekçilik konularında da uzmanlaşan Başmanav, Escale Kanyon’da 1 yıl süreyle çalıştı. Swiss Otel The Bosphorus’da ve Moda Kayıkhane’de şef olarak çalışan Başmanav, Karaköy Forneria ve 360 East Moda’da da şef olarak çalışmalar yaptı. Son olarak aşçılık hünerlerini Gurme Fabrika’da devam ettiren Berker Başmanav’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı ve hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF BERKER KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Berker Başmanav 1996 doğumludur. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Berker Başmanav aşçıdır. 3 yıl amatör aşçılık yapan Başmanav, 1 yıl profesyonel aşçılık yapmıştır. Kendi evinde butik pasta yaparak satan Başmanav, mutfağa küçük yaşlarda girdi. Babasını kaybetmesinin ardından annesi işe gittiğinden dolayı evde yalnız kalan ve küçük yaşlarda mutfağa giren Berker Başmanav, ailesinin de kendisine bu konuda çok destek olduğunu dile getirdi.

Masterchef Mehmet şef kim, kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne

Berker Başmanav

MASTERCHEF BERKER NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Berker Sakarya Hendeklidir. Masterchef’in ilk eleme turunda jüri üyelerine enginarlı keşkek ve kuzu pirzola yapan Başmanav, üç şeften de evet oyu almış ve bir üst tura çıkmıştı. İlk elemede Mehmet Şef, Berker Başmanav’ı kısa süreli temizlik testine sokmuş ve mutfak hızını ölçtüğünü söylemişti.

Berker Başmanav

MASTERCHEF BERKER KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Berker Başmanav 24 yaşındadır. Jüri üyelerinin sık sık övdüğü bir isim olan Başmanav, Masterchef Türkiye 2020 macerasına devam ediyor.

Berker Başmanav