Masterchef Cemre’nin yarışmadan diskalifiye edildiği iddiası gündemdeki yerini koruyor. Masterchef Cemre Uyanık Masterchef’ten neden ayrıldı? Cemre Uyanık kimdir ve nerelidir? Soruları bugün popüler başlıklar arasında yer alıyor. Masterchef yarışmacısı Cemre Uyanık’ın diskalifiye edilip edilmediği, yarışmadan ayrıldığı iddiaları ve kim olduğuna dair ayrıntılar haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF CEMRE NEDEN AYRILDI?

Cemre Uyanık’ın Masterchef’ten ayrıldığı iddialarının temelinde, iddialı yarışmacının instagram hesabından Masterchef Türkiye sayfasını takipten çıkarması yatıyor. Bu gelişmenin üzerine Masterchef Türkiye’nin sosyal medya sayfaları da Cemre’yi takipten çıkardı. Bu gelişmeyi yarışmadan ayrılma ya da diskalifiye edilme olarak yorumlayan takipçiler, konuyla ilgili taraflardan açıklama bekliyor.

masterchef nerede çekiliyor

CEMRE UYANIK ELENDİ Mİ?

Masterchef Cemre Uyanık’ın sosyal medya hareketi bununla da sınırlı kalmadı. İddialı yarışmacı, yarışma ile ilgili olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildi. Kendisini tanıttığı yerde yazılı olan Masterchef notunu da silen Cemre Uyanık, yayınladığı mesaj ile kafaları daha da karıştırdı. Türkiye’de olmadığını belirten paylaşımlar yapan Masterchef Cemre, instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Masterchef yarışmasından elenmediğini ya da ayrılmadığını yazan Cemre Uyanık, sakin olunmasını, kendisinin de Masterchef’ten ibaret olmadığını kaydetti. Önemli konular dışında paylaşım yapmayacağını, işine yoğunlaşması gerektiğini yazan Cemre Uyanık, bu açıklamayı da kısa süre içinde sildi. Cemre’nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümde olup olmayacağı belli değil. Masterchef Türkiye’den de konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

İç mimar villa tasarımları ve projeleri iç mimar salon tasarımları

MASTERCHEF CEMRE KİMDİR? NERELİ

Masterchef Türkiye yarışmacısı Cemre Uyanık 27 yaşında ve İstanbul’da yaşıyor. Aşçılık bölümü mezunu olan Cemre, özellikle uzak doğu mutfağı ile yakından ilgileniyor. Lezzetleri deneyerek yakaladığını ve tecrübe kazandığını söyleyen Masterchef Cemre, kendisini ve yeteneğini daha iyi keşfetmek için yarışmada yer alıyor.

masterchef danilo zanna şef'in eşi nereli