Masterchef'te yeni bölüm heyecanı, bugün devam ediyor. Bu hafta perşembe günü, ekipten bir kişi daha yarışmaya veda edecek. Masterchef'te şampiyonluk hayalleri kuran yarışmacılar, yarışmada kalmak için tüm hünerlerini sergileyecek. Yarışmalar devam ederken en sevilen isimlerden biri olan jüri Danilo Zanna'nın kim ve nereli olduğu, yaşı, eşi ve boyu merak konusu haline geldi. Masterchef'e bu sezon katılan ve sempatik tavırlarıyla birçok izleyicinin beğenisini kazanan Masterchef Danilo Zanna'nın kim olduğunu ve hayatıyla ilgili tüm detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

Masterchef Danilo şef (Danilo Zanna) kimdir? Kaç yaşında, nereli, eşi, boyu

MASTERCHEF DANİLO ŞEF (DANİLO ZANNA) KİMDİR?

Masterchef jürilerinden Danilo Şef, İtalya'da dünyaya geldi. Ailesinin aşçı olması, Danilo Zanna'nın da kariyerini bu yönde iletletmesinde etkili oldu. İtalya'da aşçılık yaparken bir gün Türkiye'ye gelen Danilo Zanna, burada eşiyle tanıştı. Bir süre sonra Türkiye'de yaşamaya karar veren Danilo Zanna, buraya yerleşerek restoran açtı. Kariyerinde birçok workshop'ta yer alan ve öğrencilere danışmanlık yapan Danilo Zanna, Türkiye'de İtalyan mutfağını tanıttı. Bugüne dek birçok televizyon programında şeflik yapan Danilo Zanna, bu yıl Masterchef jüri kadrosuna dahil oldu. Masterchef Danilo Şef, izleyicilerin en sevdiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF NERELİ

Masterchef Danilo Şef, İtalya'nın Prato kentinde doğdu, İtalyan vatandaşı.

masterchef nerede çekiliyor

MASTERCHEF DANİLO ŞEF BOYU

Masterchef Danilo Şef'in internetteki birçok kaynakta boyunun 1,81, kilosunun ise 79 olduğu söyleniyor. Bu konuyla ilgili net bir bilgi mevcut değil.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA EŞİ

Masterchef Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek'le evlendi. Çift, 2013 yılında çocuk sahibi oldu. Danilo - Tuğçe çifti, oğullarına Zeno Tibet ismini koydu.

Masterchef Danilo şef (Danilo Zanna) kimdir? Kaç yaşında, nereli, eşi, boyu

MASTERCHEF DANİLO ZANNA YAŞI - BURCU

Masterchef Danilo Şef, 1982'de doğdu. 37 yaşındaki Danilo Zanna, 15 Nisan'da dünyaya geldi, koç burcudur.

somer sivrioğlu eski eşi kim