Masterchef jürisi Danilo Zanna’nın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Masterchef Danilo şef kaç yaşında? Masterchef Danilo şef nereli? Masterchef Danilo şef kimdir? Masterchef Danilo şefin burcu nedir? Masterchef Danilo şefin eşi / karısı kim? Masterchef Danilo eşi nereli? Sorularının cevabını arıyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’te iki sezondur jüri üyeliği ve sunuculuk yapan Danilo Zanna, sempatik tavırları ile dikkat çekiyor. Türkiye’ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk Mutfağını harmanladığı bir restoran açan Danilo şef, birçok televizyon programında yer aldı.

Zahide ile Hayata Yetiş adlı televizyon programında yardımcı şef olarak kameralar karşısına geçen Danilo Şef Planet Mutfak kanalında İtalyan İşi adlı programı hazırlayıp sundu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan Yemekleri üzerine çalışmalar yapan Danilo Şef ATV kanalında yayınlanan Elin Oğlu ve NTV’de yayınlanan Lezzetin Şarkısı adlı yemek programları ile ekranlarda kalmaya devam etti. Masterchef Türkiye’nin 3 kişilik jürisine dahil olan Danilo Zanna’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaşı, hangi burç olduğu, eşi / karısının kim ve nereli olduğu soruları yanıt buldu.

Masterchef Danilo şef kaç yaşında aslen nereli burcu ne Masterchef Danilo şefin eşi kim nereli?

MASTERCHEF DANİLO ZANNA ŞEF KİMDİR?

Masterchef jürisi Danilo Zanna şef 15 Nisan 1982 İtalya doğumludur. İtalya’nın Prato, Toskana bölgesinde dünyaya gelen Danilo şef, aile mesleği olan aşçılığa küçük yaşlarda başladı. İtalya’da ünlü İtalyan şeflerle çalışan ve İtalyan Mutfağı üzerine kendisini geliştiren Danilo Zanna, Türk Mutfağı ile de yakından ilgilenmeye başladı ve kariyerini bu yönde geliştirmek için Türkiye’ye yerleşti. Türkiye’de restoran açan ve birçok televizyon programında ekranlarda yer alan Danilo Şef, Masterchef Türkiye yarışmasında iki sezondur jüri üyeliği yapıyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF NERELİ?

Masterchef jürisi Danilo Zanna şef İtalyalıdır. İtalya’da doğup büyüyen ve aşçılık kariyerine İtalya’da başlayan Danilo şef yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

mehmet yalçınkaya şefin kızı sude yalçınkaya kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1982 doğumlu olan Masterchef 2020 jürisi Danilo şef 38 yaşındadır. Masterchef’in güler yüzlü jürisi Danilo Zanna, yarışmacılarla girdiği diyaloglarla da dikkat çekmeyi sürdürüyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEFİN EŞİ / KARISI KİM?

Masterchef jürisi Danilo Şefin eşi / karısı Tuğçe Demirbilek’tir. 1981 yılında Giresun’da dünyaya gelen Tuğçe Demirbilek’in yoga ile yakından ilgilendiği biliniyor. Tuğçe Demirbilek ve Danilo Zanna’nın 2013 yılında dünyaya gelen Zeno Tibet adında bir oğlu var.

Masterchef Danilo şef kaç yaşında aslen nereli burcu ne Masterchef Danilo şefin eşi kim nereli?

MASTERCHEF DANİLO EŞİ NERELİ?

Masterchef jürisi Danilo şefin eşi Tuğçe Demirbilek aslen Giresunludur. Tuğçe Demirbilek ve Danilo Zanna yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF BURCU NEDİR?

Masterchef jürisi Danilo şefin burcu koçtur. 181 cm boyunda olan Danilo Zanna’nın 79 kiloda olduğu biliniyor.

masterchef somer şef evli mi çocuğu var mı