Masterchef 2020 jüri üyelerinden olan Danilo Zanna’nın yaşamına dair detayları araştıran izleyiciler, Masterchef Danilo Şef kaç yaşında? Masterchef Danilo Şef kimdir? Masterchef Danilo Şef nereli? Masterchef Danilo Zanna Şef eşi kim? Masterchef Danilo Şef boyu kaç? Masterchef Danilo Şef restoranı nerede? Sorularının cevabını arıyor. Sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ve Türkiye’de birçok program yapan Danilo Zanna, uzun yıllardır ülkemizde yaşıyor ve renkli kişiliği ile en çok araştırılan aşçılar arasında yer alıyor. Masterchef Türkiye’de iki sezondur jüri üyeliği yapan Danilo Zanna şefin yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KİMDİR?

Masterchef jürisi Danilo Zanna Şef 15 Nisan 1982 tarihinde İtalya’nın Toskana bölgesinde dünyaya geldi. Aşçılığı aile mesleği olarak devralan Danilo Şef, ünlü İtalyan şeflerle birlikte çalışarak kariyerine devam etti. Türk Mutfağı ile yakından ilgilenen ve bu konuda kariyer yapmak için ülkemize gelen Danilo Zanna şef, Türkiye’ye yerleşti ve burada evlendi. Birçok televizyon programında sunuculuk ve şeflik yapan Danilo Zanna şef, Masterchef Türkiye’nin 3 jürisi arasında yer alıyor.

Masterchef Danilo Şef kaç yaşında aslen nereli eşi kim boyu kaç restoranı nerede?

MASTERCHEF DANİLO ŞEF NERELİ?

Masterchef jürisi Danilo Zanna şef İtalyalıdır. İtalyan yemek şefi ve sunucu olan Danilo Zanna, İtalya’nın Toskana bölgesinde bulunan Prato’da dünyaya geldi.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF KAÇ YAŞINDA?

1982 yılında dünyaya gelen Masterchef Danilo Zanna şef 38 yaşındadır. Televizyon ekranlarında ilk olarak Zahide ile Hayata Yetiş adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer alan Danilo Şef, daha sonra Planet Mutfak kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu İtalyan İşi adlı yemek programı ile daha da tanınır hale geldi. Daha sonra ATV kanalında Elin Oğlu ve NTV’de Lezzetin Şarkısı adlı programlarla ekranlarda yer aldı.

mehmet yalçınkaya şefin kızı sude yalçınkaya kim ne iş yapıyor

MASTERCHEF DANİLO ŞEF BOYU KAÇ?

Masterchef jürisi Danilo Zanna şefin boyu 181 cm’dir. Koç burcu olan Danilo Şef 79 kilodur.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF RESTORANI NEREDE?

Masterchef jürisi Danilo Şef İstanbul’a ilk geldiği yıllarda İtalyan ve Türk mutfağının harmanlandığı bir restoran açmıştı. Danilo Şefin şu anda bir restoranının olup olmadığı bilinmiyor.

MASTERCHEF DANİLO ŞEF EŞİ KİM?

Masterchef jürisi Danilo şefin eşi Tuğçe Demirbilek’tir. Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek 2012 yılında evlendi. Çiftin 2013 yılında Zeno Tibet adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Danilo Şefin eşi Tuğçe Demirbilek aslen Giresunludur ve 38 yaşındadır.

Masterchef Danilo Şef kaç yaşında aslen nereli eşi kim boyu kaç restoranı nerede?

masterchef somer şef restoranı var mı restaurant nerede