Masterchef 2020 jürisi Danilo Zanna’nın yaşamına dair detayları merak eden izleyiciler, Masterchef Danilo Şef nereli? Masterchef Danilo Şef eşi nereli? Masterchef Danilo Zanna’nın eşi / karısı kim? Sorularının yanıtını arıyor. Sempatik tavırları ile yarışmada dikkat çeken Danilo Zanna, aile mesleği olan aşçılığı sürdürüyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışması öncesinde de televizyon kanallarında yer alan ve yemek programları yapan Danilo Zanna, Zahide ile Hayata Yetiş adlı programda yardımcı yemek şefi olarak ekranlarda boy göstermeye başladı.

Daha sonra Planet Mutfak kanalında kendisi İtalyan İşi adlı yemek programını hazırlayıp sundu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan yemekleri üzerine çalışma yapan Danilo Zanna, 2015 yılında ATV’de yayınlanan Elin Oğlu ve NTV’de kendi hazırlayıp sunduğu Lezzetin Şarkısı adlı programlarla ekranlarda yer bulmaya devam etti. Danilo Zanna Şef 2019 yılında Masterchef Türkiye jürisine katıldığı ve 2 sezondur jüri üyesi olarak yarışmada yer alıyor. Masterchef 2020 jürisi Danilo Zanna’nın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile eşinin kim olduğu ve karısının memleketinin neresi olduğu hakkındaki sorular haberimizde yer buluyor.

masterchef nerede çekiliyor 2021

MASTERCHEF DANİLO ŞEF NERELİ?

Masterchef 2020 jürisi Danilo Zanna şef İtalyalıdır. 15 Nisan 1982 yılında İtalya’nın Prato, Toskana şehrinde dünyaya gelen ve aile mesleği olan aşçılığı devam ettiren Danilo Zanna, bu yeteneğini ünlü İtalyan şeflerle çalışarak İtalyan Mutfağı üzerine pekiştirmiştir. 38 yaşında olan Danilo Zanna, Türk Mutfağı ile de uzun yıllardır yakından ilgileniyor. Bu konuda kariyer yapmak amacıyla İtalya’dan Türkiye’ye gelen Danilo Şef, Türkiye’de İtalyan ve Türk Mutfağını harmanladığı bir restoran açmıştır.

MASTERCHEF DANİLO ZANNA’NIN EŞİ / KARISI KİM?

Masterchef jürisi Danilo Zanna’nın eşi / karısı Tuğçe Demirbilek’tir. Çift 2012 yılında evlendi ve 1 çocukları var. Danilo Şef ile Tuğçe Demirbilek’in oğlu Zeno Tibet 2013 yılında doğdu.

Masterchef Danilo Şef nereli, eşi nereli, Masterchef Danilo Zanna’nın eşi / karısı kim?

MASTERCHEF DANİLO ŞEF’İN EŞİ NERELİ?

Masterchef 2020 jürisi Danilo Şef’in eşi Tuğçe Demirbilek Giresunludur. 39 yaşında olan Demirbilek, 1981 yılında Giresun’da dünyaya geldi.

Masterchef Danilo Şef nereli, eşi nereli, Masterchef Danilo Zanna’nın eşi / karısı kim?

masterchef mehmet yalçınkaya sol el parmağına ne oldu