Masterchef 2020 heyecanı devam ediyor. Masterchef 2020’de ilk 16’da yer alacak yarışmacıların ikincisi olarak seçilen Duygu Acarsoy’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı ve ne iş yaptığı sorularına yanıt aranıyor. Masterchef Duygu Acarsoy kimdir? Masterchef Duygu Acarsoy nereli? Masterchef Duygu kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularına cevap aranıyor. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yaptığı ünlü yemek programının 2020 sezonuna hızlı giriş yapan Duygu Acarsoy, şeflerden de övgüler alarak ilk 16 yarışmacı arasına girmeyi başardı. Sempatik tavırları ile de dikkat çeken yarışmacının yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy 1985 doğumludur. Yarışmaya Ankara’dan katılan Duygu Acarsoy Ankara Üniversitesi’nden 2008 yılında mezun oldu. Mutfak Sanatları Akademisi’nde Pasta ve Ekmekçilik eğitimleri aldı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Red Pan’da pastane şefi olarak kariyerine devam etti. Alanya Hep Üniversitesi Eğitmen Şefi de olan Acarsoy, pastane kültürü konusunda iddialı olduğunu dile getiriyor.

Masterchef Mehmet Şef evli mi, ailesi, eşi ve kızı kim?

Duygu Acarsoy

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy aslen Bursalıdır. Yarışmaya Ankara’dan katılan Acarsoy, profesyonel olarak aldığı pasta ve ekmekçilik eğitimlerinin yanı sora, dondurma ve sorbe üzerine de eğitim aldı. Yemek sektöründe 3,5 yıldır eğitmen olarak çalışan Acarsoy, yumurtayla en iyi sunumu ve yemeği hazırlayıp ilk 16 yarışmacı arasına girmeye hak kazandı.

Duygu Acarsoy

MASTERCHEF DUYGU ACARSOY KAÇ YAŞINDA?

1985 doğumlu olan Masterchef Duygu Acarsoy 35 yaşındadır. Yarışmada izleyenleri şaşırtan açıklamalar yapan Acarsoy, 10 yıl önce evlendiğini ve evlendiği kişi tarafından ilk haftada dolandırıldığını açıklamış, mutfağa da bu yüzden girdiğini ve ancak böyle toparlanabildiğini dile getirmişti. Mutfağın kendisine terapi gibi geldiğini, mutfakta olduğu zamanlarda büyük bir mutluluk yaşadığını kaydeden Acarsoy, kötü bir olay yaşadığını ancak bunun iyi bir şeye vesile olduğunu dile getiriyor.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, Ne iş yapıyor?

Duygu Acarsoy

MASTERCHEF DUYGU NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy aşçılık işi yapıyor. Masterchef 2020’nin ilk eleme turunda portakallı kapari soslu bir balık yapan ve Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna’dan evet oyu alıp üst tura çıkan Duygu Acarsoy üçlü elemede de süzme mercimek çorbası ile final turuna katılmıştı.

Duygu Acarsoy