Masterchef yarışması, bu akşam farklı bir formatta yayınlanacak. Yarışmada Okan Kurt - Demet Akalın çifti ile Alişan - Buse Varol çifti karşı karşıya gelecek. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala, Okan Kurt'un hayatı merak ediliyor. Okan Kurt'un kaç yaşında olduğu, burcu, serveti ve mesleği, merak konusu haline geldi. Peki Okan Kurt kimdir? İşte detaylar...

OKAN KURT KİMDİR

Demet Akalın'la bir arada yaşayan Okan Kurt, Mersin'de doğdu. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, mimarlık eğitimi sonrası 5 yıl ABD'de eğitim gördü. Daha sonra ülkeye dönen Okan Kurt, 2012 yılında Demet Akalın ile evlendi. 2014 yılında çocuk sahibi olan çift, 2018 yılında ani bir kararla boşandı. Daha sonra yeniden bir araya gelen çift, birlikteliklerini sürdürüyor.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

OKAN KURT SERVETİ

Okan Kurt, 2018 yılına kadar ailesinin şirketinde çalışıyordu. Okan Kurt'un serveti tam olarak bilinmezken şirketin 150 milyon TL'lik borcu nedeniyle villalarına haciz gelmiş ve bu olayın ardından çift boşanmıştı.

OKAN KURT MESLEĞİ

Okan Kurt, 2018 yılına kadar ailesinin şirketinde lojistik işiyle uğraşıyordu. Okan Kurt'un 2018 yılından sonra bu işi bıraktığı ifade ediliyor.

mehmet yalçınkaya kızı kim

OKAN KURT BURCU - DOĞUM TARİHİ

Demet Akalın'ın birlikte olduğu Okan Kurt, Ocak 1982 yılında doğdu. Okan Kurt, oğlak burcudur.

OKAN KURT YAŞI

Okan Kurt, 37 yaşındadır. Ünlü iş adamı, kısa bir süre sonra 38 yaşına girecek.

masterchef nerede çekiliyor