Masterchef Türkiye yarışmasının 2019 sezonunda yer alan Eda Karabulut Nayır, Masterchef 2020’ye konuk oldu. İzleyiciler, Eda Karabulut Nayır’ın hayatına dair detayları araştırıyor. Masterchef Eda kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Masterchef Eda Beylerbeyi, ne iş yapıyor, dükkanı nerede? Sorularının cevabını araştırıyor. Birçok hobisinin olduğunu ancak mutfağın kendisi için ayrı bir değeri olduğunu kaydeden Eda, çocuklarının büyümesinin ardından mutfak ve yemek konusunda özel eğitimlere katıldı. Bu eğitimlerin ardından pastacı kalfası olan Eda, kendisini yetenekli bir aşçı olarak görüyor. Masterchef 2019’dan elenmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kimsenin üzülmemesini isteyen Eda Karabulut Nayır, yarışma ile güzel kalplere girdiğini dile getirmişti. Gülmenin de, ağlamanın da insana ait olduğunu ifade eden Eda, Masterchef 2019’a damga vurduğunu iddia etmişti. Eda Karabulut Nayır’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, boy bilgisi ve mesleği ile mekanı hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

Masterchef Türkiye’nin ikinci sezonunda yarışan Eda Karabulut Nayır 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da büyüyen ve lise eğitiminin ardından mutfağa yönelen Eda Karabulut Nayır, aldığı eğitimlerle mutfak kariyerini geliştirdi ve uzun yıllar pastacılık alanında çalıştı. Masterchef’e katıldıktan sonra kendisine ait bir dükkan açan Eda Karabulut Nayır, Masterchef 2020’nin 17 Aralık’ta yayınlanan bölümüne konuk olarak katıldı.

Masterchef Mehmet şef kim, kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne?

Eda Karabulut Nayır

MASTERCHEF EDA NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Eda Karabulut Nayır aslen Sivaslıdır. İstanbul’da doğup büyüyen Eda Karabulut Nayır yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

MASTERCHEF EDA KAÇ YAŞINDA?

1985 doğumlu olan Masterchef Eda 35 yaşındadır. Evli ve 2 çocuk annesi olan Eda Karabulut Nayır, çocuklarının büyümesinin ardından mutfak kariyerini hızlandırdığını dile getirmişti.

Masterchef Somer Şef'in restoranı nerede?

Eda Karabulut Nayır

MASTERCHEF EDA BOYU KAÇ?

Masterchef Türkiye 2019 sezonu yarışmacısı olan Eda Karabulut Nayır’ın boyu bilinmiyor.

MASTERCHEF EDA NE İŞ YAPIYOR?

Masterchef yarışmacısı Eda Karabulut Nayır aşçılık ve pastacılık işi yapıyor. Eda Karabulut Nayır’ın Alya Garden Beylerbeyi adında dükkanı bulunuyor.

Eda Karabulut Nayır

MASTERCHEF EDA DÜKKANI NEREDE?

Masterchef Eda Karabulut Nayır’ın dükkanı Üsküdar’ın Beylerbeyi semtindedir. Beybostanı sokak no: 39 adresinde bulunan Alya Garden Beylerbeyi adlı işletme Eda Karabulut Nayır tarafından bu yılın başında açıldı.