Masterchef Türkiye 2020 yarışmasının en iddialı şampiyon adaylarından olan Emir Elidemir’in hayatı ve yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Masterchef Emir Elidemir aslen nereli? Masterchef Emir Elidemir kaç yaşında? Masterchef Emir Elidemir hangi burç? Masterchef Emir nerede çalışıyor? Sorularının yanıtları aranıyor. Dünyanın pek çok ülkesinde mutfaklarda çalışan Emir Elidemir, Florida ve Amsterdam’da staj yaptıktan sonra Lyon, Pensacola şehirlerinde de 3’er ay staj yaparak kariyerini geliştirdi. Üniversite mezuniyetinin ardından New York’un meşhur restoranlarından birinde çalışan ve daha sonra İstanbul’da kısa süre çalışan Emir Elidemir, Cunda Adası’nda bulunan bir restoranın mutfak şefliğini yürütüyor. Masterchef 2020’ye katılarak daha fazla şey öğrenmek istediğini söyleyen Emir Elidemir, öğrenmek, başarılı olmak ve örnek olmak için yarışmada yer aldığını söylüyor. Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in biyografi bilgileri, kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı, burcu ve mesleği ile çalıştığı yer hakkındaki sorular haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR HAYATI

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir 31 Ağustos 1994 tarihinde İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Bornova Anadolu Lisesi’nde eğitim gördü. Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. Avrupa’da ve Amerika’da 1 yılı aşkın süreyle staj yaptı. Daha sonra İstanbul’da bulunan Nicole Restoran’da kısa süre çalıştı. Cunda’ya giden ve Cunda’da bulunan bir hotelin mutfağını yönetmeye başlayan Emir Elidemir, Masterchef 2020 yarışmacısı kadrosuna dahil oldu. Yarışmanın ilk eleme turlarında barbun yemeği, hamburger ve deniz tarağı yaparak ilk 16 yarışmacı arasına girmeye hak kazandı. Yarışmayı sürdüren Emir Elidemir, Masterchef 2020’nin en iddialı şampiyon adayları arasında yer alıyor.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR ASLEN NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir aslen İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen Emir Elidemir son yıllarını Cunda Adası’nda geçirdi. Yarışmadan dolayı ise bir süredir İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yaşıyor.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir 26 yaşındadır. 1994 doğumlu olan Emir Elidemir’in babası milli futbolcu Hasan Elidemir’dir.

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR HANGİ BURÇ?

31 Ağustos doğumlu Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir Başak burcudur.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

MASTERCHEF EMİR NEREDE ÇALIŞIYOR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir mutfak şefi olarak Cunda’da bulunan bir restoranda çalışıyor.

Emir Elidemir