Masterchef 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Emir Elidemir’in hayatı merak ediliyor. Masterchef Emir Elidemir kimdir nerelidir, kaç yaşında? Masterchef Emir elendi mi, burcu ne? Sorularının yanıtları aranıyor. Fenerbahçe taraftarı olan Emir Elidemir, Masterchef Türkiye 2020 yarışmasında üçlü düelloda hamburger yaparak final turuna yükselmiş ve deniz tarağı yaparak ilk 16 yarışmacı arasında yer almıştı. Önlüğü kazanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emir Elidemir, zorlandığı anlarda desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ettiğini dile getirmişti. Daha sonra gelen eleştiriler üzerine yeni bir paylaşım yapan Emir Elidemir, profesyonel aşçılık kariyerinin büyük bölümünü yurtdışında geçirdiğini, alışkanlık olarak İngilizce kelimeler kullandığını dile getirmiş, bu yüzden mazur görülmesi gerektiğini kaydetmişti. Emir Elidemir’in hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu, yaşı ve elenip elenmediğine dair gelen soruların yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR NERELİDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir 31 Ağustos 1994 tarihinde İzmir’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olan Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü tamamladı. Bu süreçte Fransa’nın Lyon şehrinde, Amerika’nın Florida eyaletinde ve Hollanda’nın Amsterdam şehrinde staj yaptı. Michelin yıldızlı restoranlarda stajını tamamlayan Emir Elidemir, üniversiteden mezun olduktan sonra New York’ta bulunan ünlü bir restoranda 1 sene çalıştı. Daha sonra Türkiye’ye döndü ve İstanbul’da bulunan Nicole Restaurant’ta 2,5 ay çalıştı. Bu deneyimin ardından Cunda’ya giden ve bir otelin mutfağının şefliğini üstlenen Emir Elidemir, Masterchef 2020’ye katıldı ve mutfak becerilerini yarışmada göstermeye devam ediyor.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef Emir Elidemir 26 yaşındadır. Emir Elidemir’in babası Hasan Elidemir ise milli futbolcudur ve İzmirspor’da uzun yıllar forma giymiştir. Annesine düşkünlüğü ile bilinen Emir Elidemir babasını 2019 yılında kaybetmiştir.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BURCU NE?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Emir Elidemir’in burcu Başaktır. 185 cm boyunda olan Emir Elidemir 90 kilodur.

Emir Elidemir

Masterchef nerede çekiliyor?

MASTERCHEF EMİR ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir henüz elenmedi. Emir Elidemir’in Masterchef Türkiye’ye devam edip etmeyeceği sorusu Pazar akşamı yapılacak eleme gecesinde belli olacak.

Emir Elidemir