Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir’in hayatı araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Emir Elidemir kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Masterchef Emir Elidemir elendi mi, annesi kim? Sorularının cevapları aranıyor. Yarışmanın ilk elem turlarında iş arkadaşı ile üçlü düelloda karşılaşan ve yaptığı hamburger ile final elemelerine yükselen Emir Elidemir, Deniz Tarağı yemeği ile ilk 16 yarışmacısı arasına girmiş ve yarışmanın ilk günlerinden bu yana en iddialı şampiyon adayları arasında yer almıştı. İlk 16’ya kaldığı günlerde, zorlandığı tüm anlarda kendisine destek olanlara teşekkür ettiğini sosyal medya hesabından paylaşan Emir Elidemir, yarışmanın kendisi için daha yeni başladığını kaydetmişti. Devam eden haftalarda ve aylarda birçok kere kaptanlık kazanan ve kaptan olmadığı zamanlarda takımlara çoğu zaman ilk seçilen yarışmacılardan olan Emir Elidemir, şampiyonluğun en güçlü isimlerinden biri olarak çeyrek finale yükseldi. Özgül Coşar ile karşı karşıya gelen Emir Elidemir, bu yeni mücadeleyi de başarıyla tamamlarsa adını finale yazdıracak. Emir Elidemir’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, ailesi, boy ve yaş bilgisi ile elenme durumuna dair detaylar ortaya çıktı.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR KİMDİR?

Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir 31 Ağustos 1994 İzmir doğumludur. İzmir’de büyüyen ve Bornova Anadolu Lisesi’ni tamamlayan Emir Elidemir, üniversitesi eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamladı. Eğitimi devam ederken Amerika, Hollanda ve Fransa’da bulunan ünlü restoranlarda staj imkanı buldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra New York’ta 1 Michelin yıldızlı Benno Restoran’da 1 yıl çalıştı. Ardından Türkiye’ye döndü ve Nicole Restoran’da 2,5 ay çalıştı. Daha sonra Cunda Adası’na geçti ve burada bulunan Cunda Otel’in mutfak şefliğini üstlendi. Masterchef 2020’ye katılan Emir Elidemir, yarışmaya elinden geldiğince öğrenmek, başarılı olmak ve güzel hareketleri ile insanlara örnek olmak istediği için katıldığını kaydetmişti.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Emir İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen, mutfak kariyerine yurtdışında devam eden ve yaşamını Cunda Adası’nda sürdüren Emir Elidemir’in yarışmanın ardından Cunda’ya gideceği biliniyor.

MASTERCHEF EMİR KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir 26 yaşındadır. Annesine düşkünlüğü ile bilinen Emir Elidemir’in babası Hasan Elidemir 2019 yılında vefat etti. Hasan Elidemir milli futbolcuydu ve İzmirspor takımında top oynamıştı.

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR BOYU KAÇ?

Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir’in boyu 1.85 cm’dir. 90 kilo olan Emir’in burcu Başak’tır. Fenerbahçe taraftarı olan Emir, 7 yıldır mutfakta olduğunu ancak daha öğrenecek çok şeyi olduğunu kaydediyor.

Masterchef Barbaros kaç yaşında, nereli, kimdir, eski hali nasıl?

MASTERCHEF EMİR ELENDİ Mİ?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Emir Elidemir yarışmadan henüz elenmedi. Emir’in yarışmaya devam edip etmeyeceği Pazar akşamı yapılacak programda belli olacak.

Emir Elidemir