Masterchef Türkiye 2020 yarışmasında son 4 yarışmacı arasına katılmaya hak kazanan ve üniformaya adını yazdıran Emir Elidemir’in yaşamına dair detaylar ve özgeçmiş bilgileri araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Emir kimdir, nereli, kaç yaşında? Masterchef Emir Elidemir babası kim, hangi burç? Sorularının cevabı merak ediliyor. Babasını erken kaybeden ve annesine düşkünlüğü ile bilinen Emir Elidemir, yarışmaya elinden geldiğince öğrenmek, başarılı olmak ve güzel hareketleri ile insanlara örnek olmak istediği için katıldığını dile getirmişti. 7 yıldır bu işi yaptığını söyleyen Emir Elidemir, ancak öğrenecek daha çok şeyi olduğunun altını çizmiş ve Masterchef’te deneyim kazanmak istediğini vurgulamıştı. İlk eleme turlarını kolaylıkla geçen ve ilk 16’ya kalmayı başaran Emir Elidemir, takımların en aranan oyuncularından olmuş ve her zaman ilk seçilen isimlerden olmuştu. Birçok kez kaptanlık kazanan ve takımını başarıya götüren Emir Elidemir’in hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaş ve burcu ile babası hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Emir Elidemir 31 Ağustos 1994 İzmir doğumludur. İzmir’de büyüyen ve Bornova Anadolu Lisesi’ni bitiren Emir Elidemir, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun oldu. Eğitimi devam ederken Florida, Amsterdam ve Lyon şehirlerinde staj yapma imkanı buldu. Michelin yıldızlı restoranlarda stajyer olarak çalışan ve deneyim kazanan Emir Elidemir, okuldan mezun olduktan sonra New York’ta bulunan 1 Michelin yıldızlı Benno Restaurant’ta 1 yıl çalıştı. Daha sonra Türkiye’ye geri döndü ve 2.5 ay kadar Nicole Restaurant’ta çalıştı. Burada, yarışmadan erken elenen yarışmacılardan olan Ayyüce Kamit ile tanışan ve Masterchef’e birlikte başvuran Emir Elidemir, İstanbul’un ardından Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı bir ada olan Cunda Adası’nda bir otelde mutfak şefliğini üstlendi.

Masterchef Somer Sivrioğlu kimdir, yaşı, eşi, boyu, kilosu kaç?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR NERELİ?

Masterchef Emir İzmirlidir. İzmir’de doğup büyüyen, bir süre Amerika’da, bir süre İstanbul’da yaşayan Emir Elidemir, yaşamını Cunda Adası’nda sürdürüyor.

MASTERCHEF EMİR KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Masterchef Emir 26 yaşındadır. Boyu 1.85 cm olan Emir 90 kilodur.

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR BABASI KİM?

Masterchef yarışmacısı Emir Elidemir’in babası milli futbolcu Hasan Elidemir’dir. 2019 yılında hayatını kaybeden Hasan Elidemir İzmirspor’da ve milli takımda top oynamıştır.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim?

Emir Elidemir

MASTERCHEF EMİR ELİDEMİR HANGİ BURÇ?

31 Ağustos doğumlu olan Masterchef Emir Elidemir Başak burcudur. Fenerbahçe taraftarı olan Emir Elidemir, yarışmada son 4’e kalan ilk isim oldu.