Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Eray Aksungur, son 5’e kalmayı başardı ve verdiği mücadele ile alkış aldı. Yarışmanın en renkli isimlerinden olan Eray Aksungur’un biyografi bilgileri merak ediliyor. Masterchef Eray Aksungur aslen nereli, mesleği ne, nerede çalışıyor? Masterchef Eray elendi mi, hangi burç? Sorularının cevapları aranıyor. Tarhanaya bulanmış, taze ıhlamurlu levrek yaparak şeflerden ilk evet oyunu alan, üçlü düelloda 30 dakikada en iyi Risotto yemeğini yaparak final turuna çıkan Eray Aksungur, Vişneli Köfte yemeği yaparak ilk 16’ya kalmayı başarmıştı. İlk aylarda diğer yarışmacılarla ciddi tartışmalar yaşayan Eray Aksungur, bu yüzden geçimsiz biri olarak tanımlanmış ve takım seçmelerinde hep sona bırakılmaya başlanmıştı. Mutfaktaki yeteneği ile birçok yarışmacıyı geride bırakan ve son 5 yarışmacı arasına kalmayı başaran Eray Aksungur’un özgeçmiş bilgileri, kim ve nereli olduğu, memleketi, burcu, ne iş yapıyor sorusu ve elenme durumu hakkında merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR ASLEN NERELİ?

Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacısı Eray Aksungur aslen Boluludur. 1997 yılında Bolu’da doğan ve Mengen Aşçılık Lisesi’nin ardından Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü’nden mezun olan Eray Aksungur, Bodrum, Kemer, İstanbul ve Bolu’da çalışıp kariyerini geliştirdi.

Masterchef Mehmet şef kim, kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR MESLEĞİ NE?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’un mesleği aşçılıktır. Bu konuda önemli eğitimler alan ve birçok mutfakta usta isimlerle çalışarak deneyim kazanan Eray Aksungur aşçılık mesleğine devam ediyor.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR NEREDE ÇALIŞIYOR?

Masterchef Eray Aksungur Bolu’da bulunan bir otelin mutfağında çalışıyor. Aşçılık yapan Eray Aksungur’un yarışmanın ardından yeniden Bolu’ya döneceği biliniyor.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR HANGİ BURÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur Oğlak burcudur. 1.80 cm boyunda olan Eray, 125 kilodur.

Masterchef Somer Şef'in restoranı nerede?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR ELENDİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur henüz elenmedi. Eray’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği sorusu, Pazar gecesi yapılacak elemede belli olacak.