Masterchef heyecanı TV8 ekranlarında devam ediyor. Finale adım adım yaklaşılırken, yarışmacılar arasında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken Eray Aksungur’un hayatı merak ediliyor. Masterchef Eray kimdir, kaç yaşında? Masterchef Eray doğum tarihi ne, kaç kilo? Masterchef Eray Aksungur burcu ne, boyu kaç? Sorularının yanıtları aranıyor. Yarışmanın ilk eleme turunda 3 jürinin karşısında taze ıhlamurlu ve tarhanaya bulanmış levrek yemeği yaparak çıkan Eray Aksungur, üçlü düelloda 30 dakikada Risotto yemeği yaparak finale çıkmış ve finalde Vişneli Köfte yemeği ile ilk 16 yarışmacı arasına girmeye hak kazanmıştı. Performansı her geçen hafta daha da katlanan ve diğer yarışmalarla girdiği diyaloglarla gündemden düşmeyen Eray Aksungur, en güçlü şampiyon adayları arasında yer alıyor. Eray Aksungur’un hayatı, kim ve aslen nereli olduğu ile yaş, kilosu, doğum günü, hangi burç olduğu ve boy bilgisi sorularının yanıtları haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF ERAY KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur 1997 yılı Bolu doğumludur. Çocukluk hayali olan aşçılığın peşinden giden ve ilk adımı atarak Mengen Aşçılık Lisesi’nde eğitim gören Eray Aksungur, 2 senelik eğitimin ardından Bodrum Divan Otel’de ilk stajını yaptı ve sonrasında Maxx Royal Kemer şirketinde stajyer olarak görev aldı. Lise eğitiminin ardından Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünde 2 yıl eğitim alan ve mutfak kariyerine devam eden Eray Aksungur, bu süreçte Bodrum Marina Yat Kulübü’nde 1 sezon boyunca şeflik yaptı.

Masterchef Barbaros kaç yaşında, nereli, kimdir, eski hali nasıl?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur 23 yaşındadır. Okulunun bitmesinin ardından İstanbul’da farklı yerlerde çalışan ve mutfakta kendisini geliştirmeye devam eden Eray Aksungur, Lezzet Akademisi adlı yarışma programına katıldı ve yarışmadan ikinci olarak ayrıldı.

MASTERCHEF ERAY DOĞUM TARİHİ NEDİR?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’un doğum tarihi 1997’dir. İstanbul’daki çalışmalarının ardından yeniden Bolu’ya dönen ve Bolu’da bulunan bir otelde aşçılık yapan Eray Aksungur, bu süreçte Masterchef 2020 kadrosuna dahil oldu ve mücadelesini sürdürüyor.

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY KAÇ KİLO?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur 125 kilodur.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR BOYU KAÇ?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’un boyu 180 cm’dir.

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY BURCU NE?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Eray Aksungur’un burcu Oğlaktır.