Masterchef Türkiye 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden olan Eray Aksungur’un hayatı araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Eray kimdir, kaç yaşında? Masterchef Eray kaç kilo, doğum tarihi ve doğum günü nedir? Masterchef Eray Aksungur burcu ne, boyu kaç? Sorularının cevabı araştırılıyor. Yarışmaya annesinin katıldığı bölümde duygusal anlar yaşayan ve annesi ile birlikte yemek yapan Eray Aksungur, Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile takım kurmuş ve birlikte şarkı söyleyerek programda duygusal anlar yaşatmıştı. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglar, iddialar ve çıkışları ile gündemden düşmeyen Eray Aksungur, programın ilk eleme turunda taze ıhlamurlu levreği tarhanaya bulayıp şeflerin önüne çıkmış ve üst tura yükselmişti. Üçlü turda da başarılı olan ve final turunda yaptığı Vişneli Köfte yemeği ile yarışmanın ilk 16’sına katılmaya hak kazanan Eray Aksungur, mutfak becerileri ile son 5 yarışmacı arasında yerini aldı ve mücadelesini sürdürüyor. Eray Aksungur’un hayatı, kim, aslen nereli ve hangi burç olduğu ile yaş, boy, kilosu ve doğum günü hakkındaki soruların yanıtları ortaya çıktı.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Eray Aksungur 1997 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Çocukluk hayali olan aşçılığın peşinden gitti ve Mengen Aşçılık Lisesi’nde eğitim gördü. Eğitimi devam ettiği sırada Bodrum Divan Otel’de ve Maxx Royal Kemer şirketinde stajyer olarak deneyim kazandı. Lise eğitiminin ardından bir sezon Bodrum Marina Yat Kulübü’nde şeflik yaptı. Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümünde 2 yıl eğitim aldı ve mutfak kariyerini sürdürdü. İstanbul’da farklı mutfaklarda çalışarak kendisini geliştirdi. Danilo Zanna’nın jüri olduğu Lezzet Akademisi adlı programa katıldı ve ikinci oldu. Bolu’da bulunan bir otelde aşçılık kariyerini sürdürürken Masterchef 2020 kadrosuna katıldı.

Masterchef Barbaros mesleği ne, nerede çalışıyor, hangi yarışmalara katıldı?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR KAÇ YAŞINDA?

Masterchef 2020 yarışmacısı Eray Aksungur 23 yaşındadır. Hayallerinden biri olan Masterchef’e başvuran ve mücadeleye devam eden Eray Aksungur, şampiyonluğun da en güçlü adaylarındandır.

MASTERCHEF ERAY DOĞUM TARİHİ / DOĞUM GÜNÜ NEDİR?

Masterchef Türkiye 2020 yarışmacıları arasında yer alan ve son 5’e kalmayı başaran Eray Aksungur’un doğum tarihi 1997’dir.

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR BURCU NE?

Masterchef yarışmacısı Eray Aksungur’un burcu Oğlaktır.

MASTERCHEF ERAY KAÇ KİLO?

Masterchef 2020’de yarışmaya devam eden Eray Aksungur 125 kilodur.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Eray Aksungur

MASTERCHEF ERAY AKSUNGUR BOYU KAÇ?

Masterchef Türkiye üçüncü sezon yarışmacılarından olan Eray Aksungur’un boyu 1.80 cm’dir.