Masterchef 2020’de şeflerin sık sık övgüsünü alan Esra Tokelli’nin hayatı ve biyografisi araştırılmaya devam ediyor. Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra nereli? Masterchef Esra kaç yaşında? Masterchef Esra Tokelli evli mi? Sorularının yanıtını arayan yarışma severler, Esra Tokelli’nin yaşamına dair detayları öğrenmeye çalışıyor. Kaptan olduğu hafta ve 3-1’lik bir takım oyununu kazanmasının ardından potaya gönderilen ve elenen Esra Tokelli, üç şeften de sık sık övgüler alan bir yarışmacıydı. Özellikle Anadolu lezzetleri konusunda uzman olan ve lezzetli yemekler ortaya çıkaran Esra Tokelli gözyaşları içinde yarışmaya veda etti. Masterchef Türkiye 2020 yarışmacısı Esra Tokelli hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Esra Tokelli 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Aşçılık yapan Esra Tokelli’nin 24 yaşında bir oğlu var. Daha önce Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz programına da katılmış ve birinci olmuştu. Yarışmaya İstanbul’un Fatih ilçesinden katıldı. Ev yemekleri yapıp satan Esra Tokelli, geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor. Masterchef’te istikrarlı ilerleyen ve şeflerin sık sık övgüsünü alan Esra Tokelli, 15 Kasım’da yapılan eleme gecesinde yarışmaya veda etti.

Masterchef Mehmet şef kim, Kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne

Esra Tokelli

MASTERCHEF ESRA NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Esra Tokelli aslen Balıkesir Manyaslıdır. İstanbul’da doğup büyüyen Esra Tokelli, İstanbul’un Fatih ilçesinde yaşıyor.

MASTERCHEF ESRA KAÇ YAŞINDA?

1979 doğumlu olan Masterchef 2020 yarışmacısı Esra Tokelli 41 yaşındadır. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen Esra Tokelli, Masterchef’e bu yüzden katıldığını dile getirmişti.

Esra Tokelli

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ EVLİ Mİ?

Masterchef yarışmacısı Esra Tokelli evli değildir. Bekar olan Esra Tokelli’nin eski evliliğinden bir oğlu var.

Esra Tokelli