Masterchef yarışmasında geri sayım başladı. 20 yarışmacı ile başlayan ve son olarak sadece 2 yarışmacının final oynayacağı gün geldi çattı. Masterchef finalini takip etmek isteyen izleyiciler, Masterchef finalinin ne zaman yayınlanacağını ve finale kimlerin kaldığını merak ediyor. Peki Masterchef finali ne zaman yayınlanacak, Masterchef kaçta başlayacak? İşte detaylar...

MASTERCHEF FİNALE KİM KALDI / FİNALİSTLERİ

Masterchef yarışmasında finale, Alican Sabunsoy ile Cemre Uyanık kaldı. İki yarışmacı, final bölümünde karşı karşıya gelecek ve büyük ödül için yarışacak. İki yarışmacı, bir süre önce tartışmanın eşiğine gelmişti. Masterchef Cemre, Alican Uyanık'ı kendisinin rakibi olarak görmediğini söylemişti. Alican'ın finali kazanması halinde, bu konuyla ilgili bir yorumda da bulunacağı tahmin ediliyor.

danilo zanna ve eşi tuğçe demirbilek

MASTERCHEF FİNALİ NE ZAMAN

Masterchef finalinin ne zaman yayınlanacağı da netlik kazandı. Yarışma, bu akşam ekranlara gelecek. TV8'de yayınlanacak olan Masterchef finali, saat 19.30'da başlayacak. Masterchef finalinin, yine on binlerce kişiyi ekran başında toplaması bekleniyor.

masterchef mehmet yalçınkaya evli mi eşi kim