Masterchef Furkan kimdir? Masterchef Furkan kaç yaşında? Masterchef Furkan nereli? Masterchef Furkan Yalçın elendi mi? Sorularının yanıtını arayan yarışma severler, Masterchef 2020 yarışmacısı Furkan Yalçın’ın hayatı, biyografisi, kim ve aslen nereli olduğu ile memleketi, boyu, yaşı ve yarışmadaki son durumunun detaylarını araştırmayı sürdürüyor. İlk turda Mehmet Şef ve Somer Şef’ten evet oyu alarak üst tura çıkan ancak final turunda şeflerin istediği orman meyveli tartı pişiremeyen Furkan Yalçın, durumun ekipman sıkıntısından kaynaklandığını söylemiş ve Mehmet Yalçınkaya şefi kızdırmıştı. Stüdyodan kovulan Furkan Yalçın’ı daha sonra yeniden uyaran Mehmet Şef, herkese aynı ocak, tava ve tencere verdiğini, herkesin çıkardığı ürünü Furkan’ın çıkaramadığını söylemişti. Furkan’ın bahane ürettiğini söyleyen Mehmet Şef, bunun böyle devam edemeyeceğini söylemiş, Furkan Yalçın ise daha sonra şeflerden özür dilemişti. Çıkardığı üründen dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Furkan Yalçın, bundan dolayı ve istemeden bir saygısızlık yaptığını dile getirmişti. Yarışmanın en gergin isimlerinden olan Furkan Yalçın’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF FURKAN KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Furkan Yalçın 2000 doğumludur. Pastacılık yapan Furkan Yalçın 6 yıldır bu mesleği sürdürüyor. Okulda bu konuda eğitim alan Furkan Yalçın, 2014 yılında Etiler Turizm Otelcilik Lisesi’ne başladı. Babası aşçıbaşı olan Furkan Yalçın, mesleğe bu yüzden ilgi duyduğunu dile getiriyor. Mutfağa bulaşıktan başlayıp mesleğin zorluklarını görerek değerini anladığını kaydeden Furkan Yalçın, lise yıllarında farklı organizasyonlarda yer aldı ve tecrübe kazandı. Aynı yıllarda bazı kafe ve restoranların mutfaklarında menüleri düzenleyen ve kendi menülerini sunmaya başlayan Furkan Yalçın, ilk stajını lise yıllarında yaptı. Çin Mutfağı üzerine de eğitimler alan Furkan Yalçın, ilerleyen yıllarda kendisini geliştirdi ve birçok mutfakta stajını sürdürdü.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar

Furkan Yalçın

MASTERCHEF FURKAN KAÇ YAŞINDA?

Masterchef yarışmacısı Furkan Yalçın 20 yaşındadır. 2000 doğumlu olan Furkan Yalçın, 2018 yılında uluslararası ve Türkiye içi yarışmalarda ödüller kazanmış ve mezun olmasının ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde 4 yıllık Gastronomi bölümünü kazanmıştır. İş ve eğitim hayatını birlikte sürdüren Furkan Yalçın, bir önceki Masterchef’e de katılmış ve basit bir tabakla elenmişti.

Furkan Yalçın

MASTERCHEF FURKAN NERELİ?

Masterchef yarışmacısı Furkan Yalçın İstanbulludur. İstanbul’da doğup büyüyen Furkan, yaşamını İstanbul’da sürdürüyor.

Furkan Yalçın

MASTERCHEF FURKAN YALÇIN ELENDİ Mİ?

Masterchef yarışmacısı Furkan Yalçın henüz elenmedi. Potada olan Furkan Yalçın’ın yarışmaya devam edip etmeyeceği sorusu yayınlanacak yeni bölümlerde yanıt bulacak.

Furkan Yalçın