Masterchef'in bu hafta yayınlanacak yeni bölümlerine kısa bir süre kaldı. Artık haftanın dört günü; pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri yayınlanan programın bu haftaki bölümleri yine zorlu mücadelelere sahne olacak. Geçtiğimiz hafta yapılan yarışmada Masterchef Güzide, yaptığı yemeğin kötü olduğunu düşünmüş ve Danilo Şef'in yanına gelmesiyle birlikte gözyaşlarını tutamamıştı. Stres yaşadığı için yemeği istediği gibi yapamadığını ifade eden Güzide'nin ağlaması, yarışmayı ekran başında takip edenleri de üzmüştü. Peki Masterchef Güzide kim? Eşi ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında? Masterchef Güzide ile ilgili tüm detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

Masterchef Güzide kim? Eşi ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında, elendi mi

MASTERCHEF GÜZİDE KİMDİR?

Masterchef yarışmacılarından Güzide, eğitim hayatını İzmir ve Manisa'da tamamladı. İstanbul'a yerleşme kararı alan Güzide Mertcan, burada ablasıyla birlikte tekstil işleriyle uğraşmaya başladı. Evlenen ve 3 çocuk sahibi olan Güzide Mertcan, bir süre sonra çocuklarını büyütmek için iş hayatına ara verdi. Çocuklarını büyüten Masterchef Güzide, kariyerine uzman estetisyen olarak dönme kararı aldı. Güzide, şu anda İstanbul'da estetisyen olarak görev yapıyor. Yemek tutkusundan vazgeçmeyen ve sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışan Masterchef Güzide, yarışmanın başlangıcında kendisini mutlu etmek için bu yarışmaya katılma kararı aldığını ifade etmişti.

MASTERCHEF GÜZİDE NERELİ

Masterchef Güzide, İzmir'de doğdu. Lise eğitimini burada tamamlayan Güzide Mertcan, daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesinde okudu. Güzide Mertcan'ın aslen nereli olduğu konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değil.

danilo zanna eşi tuğçe demirbilek nereli

MASTERCHEF GÜZİDE KAÇ YAŞINDA

Masterchef Güzide, 1988 yılında doğdu, 31 yaşında.

MASTERCHEF GÜZİDE EŞİ KİM? NE İŞ YAPIYOR

Masterchef Güzide'nin eşinin kim olduğu da merak konusu haline geldi. Güzide Mertcan, Mustafa Mertcan ile evli. Mustafa Mertcan, DOF Robotic ismindeki şirketin sahibi konumunda. Şirket, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunuyor ve uzun yıllardır hizmet veriyor.

Masterchef Güzide kim? Eşi ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında, elendi mi

MASTERCHEF GÜZİDE BOYU - KİLOSU

Masterchef Güzide'nin boyu ve kilosuyla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF GÜZİDE BURCU

Masterchef yarışmacılarından Güzide'nin doğum tarihi tam olarak bilinmediği için burcu hakkında da bir bilgi bulunmuyor.

mehmet yalçınkaya şef kızı kim, ne iş yapıyor