TV8’de hafta içi 3 gün yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye yarışmasında heyecan artıyor. Programın iddialı yarışmacıları arasında yer alan Masterchef Güzide Mertcan ile ilgili tüm ayrıntılar merak ediliyor. Masterchef Güzide nereli? Evli mi? Evi nerede? Güzide Mertcan elendi mi? gibi sorular soran yarışma takipçileri, sorularına cevap bulmaya çalışıyor. Masterchef Güzide ile ilgili merak edilenleri haberimizde cevaplıyoruz.

MASTERCHEF GÜZİDE NERELİ?

Masterchef Türkiye yarışmasında yer alan Güzide Mertcan İzmirlidir. 1988 İzmir doğumlu Masterchef Güzide Mertcan evlidir. Mertcan, Celal Bayar Üniversitesi’nden mezun oldu. İstanbul’a taşınan ve ablası ile birlikte tekstil işleriyle ilgilenen Güzide Mertcan, abiye türünde ve günlük kıyafet türünde tekstil ürünleri hazırlayıp satıyor. 3 çocuğunun olmasının ardından tekstil işlerine yeterince vakit ayıramayan Masterchef Güzide Mertcan, çocukların büyümesi ile uzman estetiysen olarak çalışma hayatına geri döndü.

MASTERCHEF GÜZİDE ELENDİ Mİ?

İstanbul’da güzellik merkezi açmaya çalışan, ayrıca yemek yapma tutkusundan da vazgeçmeden Masterchef Güzide, instagram hesabından evine, evliliğine ve çocuklarına dair paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Farklı tarifler konusunda uzmanlaşan Güzide Mertcan, çocukların büyüdüğünü, kendisini mutlu etmek için Masterchef Türkiye yarışmasına katıldığını kaydediyor. Yarışmadan elenmeyen Güzide Mertcan’ın, eleme potasına yakın isimlerden biri olduğu söyleniyor.

mehmet yalçınkaya şef aşçılık okulu nerede