Masterchef Türkiye heyecanı başladı. Yine iddialı bir sezon ekranlarda yerini aldı. TV8’de yayınlanan Masterchef yarışmasının yayın günü ve detaylarını merak eden izleyiciler, Masterchef hangi günler var? Masterchef ne zaman yayınlanıyor? Masterchef saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın hem jüri olduğu hem de hazırlayıp sunduğu yarışma programının çekimleri TV8’in kayıt stüdyolarında devam ediyor.

Yarışmacılar ön elemeden geçtikten sonra ikili ve üçlü düellolarda karşı karşıya gelecek. Daha sonra ise Masterchef’in asıl yarışmacıları ortaya çıkacak ve kıyasıya bir rekabet izleyicilerle buluşacak. Masterchef Türkiye’nin sezonunun hangi günler izleyicilerle buluşacağı ve konu hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.

danilo zanna eşi kim, kaç yaşında, nereli

MASTERCHEF HANGİ GÜNLER VAR?

Masterchef Türkiye yarışması Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri var. Yani haftanın 7 günü izleyicilerle buluşacak olan yarışmanın her gün yayınlanmaya devam edip etmeyeceği ilerleyen haftalarda belli olacak. Kanal yönetimi yeni dizilerin başlaması ile şu an 7 gün yayınlanan Masterchef yarışmasını 5 ya da 6 güne çekebilir.

MASTERCHEF NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

Masterchef yarışması her akşam yayınlanıyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri olduğu yarışmanın yeni sezonunda yine birbirinden renkli yarışmacılar ve yemekler ekranlarda olacak.

somer sivrioğlu şef eski eşi kim çocukları

MASTERCHEF SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Masterchef yarışması saat 20.00’de başlıyor. Yarışmanın önceki bölümlerinden görüntüler gün içinde izleyiciler ile buluşurken, yarışmanın yeni bölümleri ise her akşam saat 20.00’de ekranlarda yerini alacak.

masterchef mehmet yalçınkaya kızı kim ne iş yapıyor