TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Masterchef Türkiye 2020 yarışmasında yine bir eleme gecesi yaşandı. Eleme yemeği için büyük bir mücadele gösteren yarışmacılar Masterchef’te kalmak için tüm becerilerini ortaya koydu. 13 Eylül Pazar Masterchef kim gitti? Masterchef bu hafta kim elendi? Masterchef elenen yarışmacı kim oldu? Soruları yanıt buldu. Bu hafta potada 6 isim kıyasıya bir mücadelenin içinde oldu. Yarışmaya bu hafta katılıp hemen potaya gönderilen Arem Yüce, yaptığı yaratıcı tabaklarla şefleri kendine hayran bırakan Ayyüce Kamit, diğer yarışmacılarla girdiği polemiklerle gündemden düşmeyen Duygu Acarsoy, yarışmanın sessiz isimlerinden Ebru Has, yarışmanın iddialı isimlerinden Eray Aksungur ve yaptığı tatlılar ile dikkat çeken Furkan Yalçın potadaydı. 6 yarışmacı ilk turda kıyasıya bir mücadele içinde yer aldı. Patlıcan ile yaratıcı bir tabak ortaya çıkarmaya çalışan yarışmacılardan Ayyüce Kamit, Ebru Has ve Eray Aksungur potadan çıkarak en az 1 hafta daha yarışmaya hak kazandılar. Duygu Acarsoy, Arem Yüce ve Furkan Yalçın ise eleme turunda şeflerin istediği tabağı çıkarmaya çalıştı. Şefler tabakları değerlendirdi ve Furkan Yalçın’ın tabağını beğenerek onu diğer yarışmacıların yanına gönderdiler. Geriye Duygu Acarsoy ve Arem Yüce kaldı. Masterchef 2020’nin 13 Eylül Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MASTERCHEF KİM GİTTİ 13 EYLÜL PAZAR 2020?

Masterchef 2020 yarışmasında bu hafta 13 Eylül Pazar günü yarışmadan Arem Yüce gitti. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler Arem Yüce ve Duygu Acarsoy arasındaki son kararı verdi ve Arem Yüce'nin yarışmadan elendiğini açıkladı.

MASTERCHEF BU HAFTA KİM ELENDİ?

Masterchef 2020’de bu hafta Arem Yüce elendi. 3 şef, Danilo Zanna'nın hazırladığı tabağa en uzak tabak olarak Arem Yüce'nin tabağını seçti ve Arem'i yarışmadan eledi.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar