Masterchef Türkiye’de, yarışmacıların büyük mücadele verdiği ve birbirleri ile kıyasıya yarıştığı bir döneme girildi. Masterchef Kıvanç Ermiş kimdir? Nereli? Ajda Pekkan’ın aşçısı mı? gibi sorular sıkça sorulmaya ve cevapları merak edilmeye devam ediyor. Masterchef Türkiye yarışmasında son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan ve elenenler arasında yer almayan Masterchef Kıvanç’ın kim olduğuna, kimin aşçısı olduğuna ve hayatına ilişkin ayrıntılara yakından bakacağız.

MASTERCHEF KIVANÇ KİMDİR? NERELİ?

Masterchef Kıvanç Ermiş aslen Muğla Bodrumludur. 1995 yılında Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum’da dünyaya gözlerini açan Kıvanç Ermiş, ilköğrenimini Bodrum’da bitirdi. Masterchef Kıvanç’ın ailesinin Bodrum’da işletmesi bulunuyor. Bu işletmede küçük yaşlarından itibaren mutfağa girip çıkan Kıvanç Ermiş, kendisini yemek konusunda geliştirdi. Basketbol sporuyla da ilgilenen Ermiş, liseyi Antalya’da okudu. Daha sonra bir üniversitenin gastronomi bölümünde eğitim hayatına devam eden Kıvanç Ermiş, 2019 yılı itibari ile 24 yaşında ve 5 yıldır özel şeflik yapıyor.

mehmet yalçınkaya şefin parmakları ne oldu

MASTERCHEF KIVANÇ KİMİN AŞÇISI?

Masterchef Kıvanç’ın özel şeflik yaptığı isimlerden birinin de ünlü sanatçı Ajda Pekkan olduğu söyleniyor. Üniversite eğitiminin devam ettiği yıllarda önemli kişilerle tanışan ve özel şeflik fırsatı yakalayan Kıvanç Ermiş’in, Ajda Pekkan’ın da özel şefliğini bir süre yaptığı iddia ediliyor. Farklı işletmelere danışmanlık hizmeti de veren Kıvanç Ermiş, yemeğin ve mutfağın kendisi için en önemli tutku olduğunu dile getiriyor.

masterchef nerede çekiliyor